GÖRÜNTÜ AMAÇLI KULLANILACAK TELSİZ ANTENİ ARANIYOR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erensezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,824
Ynt: GÖRÜNTÜ AMAÇLI KULLANILACAK TELSİZ ANTENİ ARANIYOR

Anten stepne demirine gronda ile sıkıştırılarak sabitlenmiş vaziyette.
Belki sizi araçta sabit telsiz kullandırmaya özendirmesi amacı ile cırt bantla yapmış olduğum ve halen 2 senedir aşağıdaki resimlerdeki bir sistemi kullanıyorum

1.jpg

2.jpg

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    134.4 KB · Görüntüleme: 225

Etiketler

selamlar
arkadaslar bu site birbirine yardım .fikir alış verişi ve tecrübe lerden yararlanma yeri .
dalga maytap gecme yeri deyil :mad:
bu arada türker bey resimlerinizle telsiz montajı için bizede yardımcı oldunuz
tesekkurler :smiley:

Teşekkürler Fuat Bey, Yardımım olduysa ne mutlu bana;
Videoda Telsiz üzerine sabitlenen kamerya bağlı monitor kendi yapışkanı ile yapıştırılmış ve kesinlikle oynamamaktadır. Navigasyon ise telsizin yan tarafında olan sıkıştırma vidalarına Navıgosyonun kendi tutucusunun modifiye edilmesi ile sabitlenmiştir. Hem görüntü açısından hoş görünmekte hem de kullanımı kolay bir sistem olmuştur. Araçtan bu parçaları sadece cırt bantla söktğümde diğerleri telsize sabitlendiğinden sadece telsizi taşıyarak bu 3 ayrı cihazı tek bir elimde rahatça taşıyabilmekteyim.

SAM_0870.JPG

SAM_0871.JPG

Ekli dosyalar

• SAM_0869.JPG
    SAM_0869.JPG
    110.7 KB · Görüntüleme: 208

Türker bey ilkten size durustlugunuzden dolayı size teşekkür ediyorum montaj olarak sizin aracinizdanki gibi düşünüyorum başka neresi olabilir birde onunusunuyorum ?

iyi aksamlar türkey bey
cok arkadas için fikir olacagı kanısındayım.
eren bey de anteni montaj edip fotograf koyarsa onuda görmüş oluruz. ;D

Eren Bey aslında aracınızın bir resmini buraya koysanız onun uzerinden yorum yapardık arkadaşlarla beraber. Stepne demiri dışında araç uzerinde sepet varsa orasıda guzel duruyor. On kaputun sağ tarafınada montajlayan ve görünüm olarak güzel duran araçlar var.

nacize fikrimi sunayım.ön tanponun üzerine yada arka tanponada takılabilir.aracı görmek daha mantıklı

üzerine ufak bi sepet köşesinede anteni taktınmı on numara olur bence.bu araca azda yükseltme yapsan 3,4 santim..

Eren Bey aracınız çok şık, çok güzel, öncelikle kazasız belasız kullanın, nazar değmesin.
Anten için Zeynel Bey'in dediği gibi tavan sepeti ile güzel olur fakat tavan sepetini sizinki gibi yeni araçlara olan cinslerinden alırsanız tavan sepetinin görüntüsü de şık olacaktır. Eski tip veya klasik tip sepetlerin yeni araçlarda çok şık durmadığını düşünüyorum. Aracınız bu haliyle çok şık. Ama tampon ve vinç gibi modifiyeler yaparsanız tamponda olabilir.Hiç bir uygulama yoksa en güzel yer stepne demiri:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR