Goodyear Off-Road Şampiyonası 5. Yarış

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,457
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Goodyear Off-Road Şampiyonası 5. Yarış

2006 Türkiye Off-Road Şampiyonasının 5. ayağı olan, KOSDER Derbent Belediyesi Off-Road yarışı 30 Eylül 2006 tarihinde Kocaeli İli Derbent Beldesi’nde yapıldı.

Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü – KOSDER – tarafından organize edilen yarış, Türkiye Off-Road Şampiyonasına 1 kat sayı üzerinden puan veriyor.

21 yarışmacının katılımıyla gerçekleşen yarış, Orman hız etabı ve seyirci etabının ikişer kere geçilmesiyle tamamlandı. 33 kapıdan oluşan seyirci etabında, yarışmacılar tüm becerilerini göstererek finiş gördü. Organizasyonun ödül töreni Derbent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

N1’de Yalçın Türkeli-Ahmet Tınkır ikilisi birinci, Ali Doğaner- Ümit Ural ikinci, Nihat Keskin-Selçukhan Altınordu da üçüncü oldu. N2’de ise birinci Ümit Uyar-Kazım Aral, ikinci Z.Volkan Gönülalan-M.Kemal Yılmaz, üçüncü de Güneş Top-İlyas Sönmez oldu.

Amortisörü koptu..

Nefesleri kesen Off-Road yarışlarında zaman zaman araçlarda hasar meydana geldi. 6 kapı no'lu ekip Ekrem Karadeniz-Atilla Altay önce arızalandı, arızası giderildi. İkinci yarışta ise ön amortisörü koptu ve yarışı terk etti. Araç başka bir aracın yardımıyla pist dışına çıkarıldı. 21 No’lu araç da jant'ın üzerinde yarışı tamamlayabildi..

Bayanlar da yarıştı...

Derbent’teki Off-Road yarışlarına toplam 21 araç katıldı. Ama bunlardan en büyük ilgiyi de 19 No’lu araçta yarışa katılan iki bayan sürücü gördü. İstanbul’dan yarışa katılan Aydilek Yünlü ve Melek Şenol, yarışın ilgi odağı oldu. Erkeklere taş çıkartırcasına cesurca yarışan bayan sürücüler, yarışı başarıyla tamamladı.

KOSDER Başkanı Ceyhun Yalçın, kendilerine destek veren Derbent Belediye Başkanı Zafer Arat’a teşekkür ederek, organizasyonun amacına ulaştığını söyledi
 

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,491
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst