Gökova Körfezi ; Boncuk Kamping Ve Gökova Orman Kamping

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunus_459 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,848

yunus_459

Yeni Üye
Yer
BEYKOZ
gökova körfezine gidicem ve boncuk camping veya gökova orman kamping konusunda fikir ve görüşleriniz. ve de güncel olarak bu alanlar hakkında bilgi.herkese teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Gökova Körfezi ; Boncuk Kamping Ve Gökova Orman Kamping

arkadşlar bu bölgeyle alakalı benimde bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.

Gökova körfezine geçen sene gittim.Orman kampındaydım çok süper bi yer gerek denizi plajı gerek orman kamp yeri olsun on numara yerdir.

Yanlız çok sivrisinek var tek sıkıntı bu oda ilaç alırsanız yanınıza bi sorun olmaz.

Giderseniz tekne turlarına mutlaka katılın derim.

Denizi çok güzel ve temizdir.gidebildiğiniz kadar gidin fazla boyunuzu geçmez.Ancak plajı ücretli hergün ücret vermek zorundasınız.Yani ücretli derken şemsiye şezlong ücretli.Kullanmam derseniz bi sıkıntı yok.

İhtiyacınız olan herşeyi kampa çok yakın yerlerde süpermarket veya marketlerden temin edebilirsiniz.

Manzarası ve doğası süper bir yerdir.Akşamlarıda çok güzel eser.Gitmek isterseniz kaçırmayın derim.

Biz de bu yıl Gökova Orman Kampı'na gitmeyi planlıyoruz, ancak kamp yapılan yeni ihale sürecinde sonra uzun süre kapalı olduğu için kampta bir takım düzensizlikler olduğuna dair Gezenbilir forumunda mesajlar yazıldı.

Örnek:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88751.msg1273240#msg1273240
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88751.msg1269867#msg1269867
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88751.msg1273371#msg1273371

Detaylı bilgiler için: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88751.0

Centilmen nickname'li Ümit Bey (http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=60980 ) şu an kampta. Ondan güncel bilgileri olabilirsiniz.

Açıkcası biz orman kampındaki olası temizlik ve düzen problemleri için alternatif planlar geliştirdik.

2014 yılında Gökova orman kampını kullanan var mı,varsa Temizlik,ateş yakma yerleri vs. konular hakkında bilgi verebilir mi

İbrahim Bey,
Gökova Orman Kampı'nda ateş yakmak yasaktır. Sanırım mangal yapmayı planlıyorsunuz. Tüplü mangal veya elektrikli cihazlar kullanabilirsiniz.

İyi tatiller.

Gökova Orma Kampında bu yıl kaldım.
Genel temizlik iyi,ortam huzurlu ve sakin.
Çadır fiyatları gecelik 30 TL.
Ateş yakmak ve mangal kesinlikle yasak.Güvenlik görevlileri sürekli takip halinde.

Gökova Akyaka Çok güzel bir yerdir. Bende daha 15 gün önce oradaydım. Ateş yakmak yasaktır ve gecelik 30 ila 35 TL. arası para alırlar. Ama görülmesi gereken bir yer.

Gecen hafta kuşadasından başlayıp..bodrum ..gökova .. kıyı şeridinden marmaris cubucak a kadar gittim..yol üzerinde genelde kamp dışı konakladım.1 gün dinlenmek ve görmek amacıyla boncukluya uğradım..genel olarak gayet güzel bir izlenim yarattı..sakin ve sessiz bir kamp..girişte ilgi ve alaka çok iyi..beraber yola cıktığımız arkadaşlar çadır kurdukları için genelde onların zaruri ihtiyacları için konaklamak istedik..fiyat yüksek geldi (55 tl) civarı..tam hatırlamıyorum..biraz dinlendikten sonra marmarise devam ettik..ama gayet şık ve huzur dolu bir kamp gördüğümü söyleyebilirim..

Bu arada azmak kıyısında okaliptus ağaçları arasında 2 gece konakladık ..ve muhtesemdi..gece suyun serinliği klima edasıyla inanılmaz güzeldi..sabah uyandığın gibi suya girmek cabası :smiley: ..
genelde cevre oturanlar ve butik otel sahiplerinin şikayetleri yüzünden zabıta ve polis konaklamaya izin vermiyormuş..şans bize denk gelmedi..

20140806_102933.jpg

20140806_102517.jpg

20140805_174343.jpg

millet kasımın 4-5 i gibi akyaka kamp alanında olucam kendi arabamla denizliden hareket edicem.4-5 gün kalıcam balıkçılık üzerine olucak yakın çevrelerde ufaktan gezide olur.takılmak isteyen varsa ulaşsın lütfen...memleketim zaten muğla bölgeyide iyi biliyorum.iyi gezer eğleniriz:smiley:

Boncuk camping el değiştirmiş, bu yıl kamp planımızda 3. Günümüz için planlamıştık, mal gibi 1 saat köy yollarından güç bela vardık ancak, meğer adamlar 2 sap kampçıyı alamazlarmış. Kamp yapmayalım günlük kullanalım dedik, günlük kişi başı 100 tl dedi. Bodrumda lahmacun yemek daha ucuz olurdu. Bu devirde, yanında kız olmayana maganda gözüyle bakıyorlar bu işletmede. Ya zaten öyle bir ters yerde ki, karı kız kesecek olsan o kadar yol gitmene gerek yok.
Bir ara acaba burası çıplaklar kampı da biz mi anlayamadık dedim. Ama netten biraz araştırınca damsızlığımızın azizliğine uğramışız.
cennet gibi koy, rezil olmuş, yazık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,748
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

SON KONULAR

Geri