Gökova- Akbük Azmakbaşı Kamping

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan memogv4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,485

memogv4

Ana Kamp
https://www.facebook.com/pages/Akb%C3%BCk-Azmakba%C5%9F%C4%B1-Camping-Kafeterya/279029912121729?ref=hl TÜM KARAVAN VE KAMPÇI DOSTLARIMIZI BEKLİYORUZ... 6 ADET BUNGOLOW DA HİZMETE GİRMİŞTİR... HEPİNİZE ŞİMDİDEN İYİ TATİLLER....

Etiketler
Ynt: Gökova- Akbük Azmakbaşı Kamping

memogv4' Alıntı:
https://www.facebook.com/pages/Akb%C3%BCk-Azmakba%C5%9F%C4%B1-Camping-Kafeterya/279029912121729?ref=hl TÜM KARAVAN VE KAMPÇI DOSTLARIMIZI BEKLİYORUZ... 6 ADET BUNGOLOW DA HİZMETE GİRMİŞTİR... HEPİNİZE ŞİMDİDEN İYİ TATİLLER....

facebook kullanmayanlar nasıl bilgi alacaklar ?

Konum koordinatlarını ve fiyatları buraya yazsanız çok iyi olur du !

Verdigi hizmete göre bu fiatlarla bırakın balkanları, Avrupanın 1 numarası olmalı ? :D

http://goo.gl/tVlVfh

Merhabalar;

Fiyat ve koordinatlara durumuna ekteki resimlerden ulaşabilirsiniz.

Teşekkür ederiz.
Azmakbaşı Camping

Adsızqweqwe.png

1111111.png

Burada geçen yıl bir gece kalmak zorunda kalmıştım,denize uzak,yolu bozuk,fiyat yüksek gelmişti,işletmeciyle iletişim sorunları yaşadık,tavsiye etMiyorum

Ovv doktor bey hoşgeldiniz. Bu sezon erken başlamışsınız yer kötülemeye :smiley:) Fiyat yüksek demişsinizde sanırım 10 tl verecek kadar durumunuz yok, gelin bu yaz bekliyorum tatiliniz benden ;) Yol kötü demişsiniz onuda söliyim yol yapılıyor, ayrıca bu tarz yerlerde yolun kötü olması bir kampçıyı ne kadar rahatsız eder onuda bilmem, denize 100 m mesafeyi yürüyemeyecek kadar yaşlanmışsınız sanırım, sizin için özel raylı sistem yaptırıyorum hemen :smiley:) Tek sevdiğim cümle, geçen sene iletişim problemi yaşadım demeniz, haberlerinizi alıyoruz gezenbilirdeki arkadaşlarla konuşurken, kamp yerlerinde insanları nasıl huzursuz edip kaçırdığınızı sölemeden geçemeyeceğim. Unutmadan sizden şikayet maili bekliyorum, mail adresim serdar.ozgun@gmail.com, bizi ilk defa beğenmeyen biri çıktığından dolayı resepsiyondaki anı defterinin ilk sayfasına koyacağım büyük bir zevkle :smiley:))

Kendinize çok iyi bakın, akbüke muhakkak bir daha bekliyorum. ;)
Serdar ÖZGÜN

Henüz gezenbilirden hiçbir grup Yada kişiyle aynı kamp yerinde kamp yapma olanağım olmadı malesef,nasıl huzursuz edip kaçırmışım ,beni görmeyen kişilerden benimle ilgili haberleri almanız ilginç :smiley:
Son mesajınız insanların kafasındaki soru işaretlerini çözecektir,Meslek hayatınızda başarılar

memogv4' Alıntı:
Ovv doktor bey hoşgeldiniz. Bu sezon erken başlamışsınız yer kötülemeye :smiley:) Fiyat yüksek demişsinizde sanırım 10 tl verecek kadar durumunuz yok, gelin bu yaz bekliyorum tatiliniz benden ;) Yol kötü demişsiniz onuda söliyim yol yapılıyor, ayrıca bu tarz yerlerde yolun kötü olması bir kampçıyı ne kadar rahatsız eder onuda bilmem, denize 100 m mesafeyi yürüyemeyecek kadar yaşlanmışsınız sanırım, sizin için özel raylı sistem yaptırıyorum hemen :smiley:) Tek sevdiğim cümle, geçen sene iletişim problemi yaşadım demeniz, haberlerinizi alıyoruz gezenbilirdeki arkadaşlarla konuşurken, kamp yerlerinde insanları nasıl huzursuz edip kaçırdığınızı sölemeden geçemeyeceğim. Unutmadan sizden şikayet maili bekliyorum, mail adresim serdar.ozgun@gmail.com, bizi ilk defa beğenmeyen biri çıktığından dolayı resepsiyondaki anı defterinin ilk sayfasına koyacağım büyük bir zevkle :smiley:))

Kendinize çok iyi bakın, akbüke muhakkak bir daha bekliyorum. ;)
Serdar ÖZGÜN

Saygıdan yoksun bir açıklama ,heriki tarafı tanımayan bizlere daha sempatik gelecek bir izahat ile daha şık bir süreç yönetilebilirdi...
Kalın sağlıcakla

Süleyman bey merhaba, ben Memduh bey'in oğluyum. Geçen sene doktor beyle bir anlaşmazlıkları olmuş doğru, ama açtığım her topic in altına yorum yapması , karşısındaki 60 yaşında kanser hastası olan birisinin üzerine bu kadar gelmesi yakışıksız ve doğru değildir. Gereken izahatı geçen sene yaptık, yüzlerce müşteriden bir kişiyi memnun edememişiz arkadaşta gitmiş eyvallah lafım yok. Ama bununda bir sınırı var. En azından başka topicte tamam tavsiye etmiyorum desin eywallH lafım yok. Ama gidipte yok pahalıymış şuymuş buymuş demesi realityden çok uzakta. En azından karşısındaki yaşlı bir hasta, kendiside doktor bunu anlaması gerekiyor. Bizim buradaki esas amacımız dost kazanmak, hasta babamızın gönlünü bir nebze olsun hoş etmek. Lütfen istiram ediyorum.

En derim saygılarımla
Serdar ÖZGÜN

Ben böyle bir çıkış bekliyordum kamping işletmecisinden,buna rağmen izlenimimi paylaşmak istedim,bir yeri kötülemek bana birşey kazandırmaz,ancak tüm yıl tatili bekleyip,kötü anılar yaşamasını istemem hiçbir arkadaşımızın,ayrıca kamp alanı bataklık bir bölgede olduğu için çok ama çok fazla sinek vardı,umarım sorunlar çözümlenir,babanıza geçmiş olsun,acil şifalar dilerim

Geçmiş olsun dileğinizi ileteceğim, teşekkür ederim. Bu sene personel,yol, ilaçlama ,cafe bar ,market ,bungalov evler ,arazi büyütme , tuvalet ve duş imkanları, karavan ve çadır için özel park alanları ve daha sayamadığım bir çok konuda eklemeler ve revizasyonlar yaptık. Sanırım bşr kaç sene içinde olimpos gibi iddalı olacağız. Katolog çekimleri için geldiklerinde yeni sitemizle beraber yayınlamaya başlayacağım. Bence bu yersiz atışmlara bir son verelim, gelirseniz acı bir kahveyle geçmişi unutalım. Teşekkürler

Serdar ÖZGÜN

Güzel gelişmeler var,elinize sağlık,daha önce bir memnuniyetsizlik olması bunun herzaman olacağı anlamına gelmez tabiiki,diyalog oldukça sorunlar çözülür,sizden ricam babanızın bu tür yaklaşımlarını gözden geçirmesi konusunda telkin etmeniz,huysuz ihtiyara selamlar :smiley: tekrar geçmiş olsun,acil şifalar dilerim

Merhaba,
Hayatımda ilk defa kamp yaptım ve o yer Azmakbaşı Kamping 3 gün kaldım ve oradan gitmek istemedim.Tam bir aile ortamı ve nezih bir yerdir.Öncelikle Memduğ abi,dilek abla ,serdar kardeşime bizlerle ilgilendiklerinden dolayı teşekkurederim.Onların sayesinde yıllık iznimi kamp yerlerinde geçeridim.Muğla akbükde bana göre kalınacak tek yer orasıdır evet biraz deniz aralı olabilir ama 100 mt bile yok.Ben Kuşadasinda oturuyorum Kadınlar Denizi Plajına gelmek istediğinizde arabanızla en az 500 mt uzağa park etmeniz gerekiyor oda yer varsa tabi.Hafta nasip olursa 22-23-24 Ağustosta oradayım çok özledim.Fiyat konusunda ise bence bedava denecek kadar iyi kişi başı 10tl (çadır) sıcak su elektrik internet vs. vs. var bazı kişiler gördüm international kampcılık kuralları uygulanır diyen yerler ama hizmet temizlik vs 0.
1001107_10151729622642789_679890592_n.jpg

1002585_10151729630907789_1602214229_n.jpg

benden birkaç kare arkadaşlar.

Kamping hakkinda yorum yapmayacagim ama akbum koyunun girisinde soygun basliyor.. parayi verip giriyorsun, arabayi park edecek yer yok, sahil boyu heryer dolu, biraz arka tarafa gireyim diyorsunuz, hemen birisi gelip otopark parasi istiyor, neymis bilmem ne kafenin park yeriymis, bilmem ne marketin park yeriymis..
Sezon disinda mutlaka gidilmesi gereken biryer, ama bu zamanlarda, 30 km daracik virajli yollari gidip kahri cekilecek biryer degil.. yol sadece dar ve virajli ama asfalt disli asfalt ama guzel en azindan cukur delik yok..
Gitmek isteyene sezon disi tavsiye ederim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR