GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan avercanugur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,724

Etiketler
Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ?

Merhaba tam size gördüğüm bir videodan bahsedecektim ki facebook takı videolarınızı seyrederken bir başka arkadasın benim bahsedeceğim videonun linkini verdigini gördüm.Yanilmiyorsam dogu blokundan bir arkadas traktörünun arka tekerine kütük bağlayıp çamurdan çıkmayı nasıl hallediyor o videoda gözüküyor.Tabii ki oralarda kütük bulmak zor ama sizin Shrek için böyle uygun bir parçayı aracta bir ekipman olarak taşımak zor değildir.Bizim araçlarda camurluklara surttugu için uygulama mümkün değil ama sizin aracınızda özellikle arka tekerlerde is yapar diye düşünüyorum.Cok keyifli bir hafta sonu gecirmissiniz.Cok uzak değilsiniz ama bizim için yinede 250km git 250km gel fazla yorucu olur.Bir tatil zamanına denk getirebilirsek o taraflara gelip bir etkinliğe katılmak keyifli olur.İyi eglenceler dileklerimizde, İzmir den selamlar.

ttogan' Alıntı:
Merhaba tam size gördüğüm bir videodan bahsedecektim ki facebook takı videolarınızı seyrederken bir başka arkadasın benim bahsedeceğim videonun linkini verdigini gördüm.Yanilmiyorsam dogu blokundan bir arkadas traktörünun arka tekerine kütük bağlayıp çamurdan çıkmayı nasıl hallediyor o videoda gözüküyor.Tabii ki oralarda kütük bulmak zor ama sizin Shrek için böyle uygun bir parçayı aracta bir ekipman olarak taşımak zor değildir.Bizim araçlarda camurluklara surttugu için uygulama mümkün değil ama sizin aracınızda özellikle arka tekerlerde is yapar diye düşünüyorum.Cok keyifli bir hafta sonu gecirmissiniz.Cok uzak değilsiniz ama bizim için yinede 250km git 250km gel fazla yorucu olur.Bir tatil zamanına denk getirebilirsek o taraflara gelip bir etkinliğe katılmak keyifli olur.İyi eglenceler dileklerimizde, İzmir den selamlar.

Evet traktör kurtarma tekniğini geliştirmeye çalışıyoruz. :smiley: Bu tertibatı kuarcağız umarım. Etkinliklerimize her zamaan bekleriz. Sevgiler.

Pazar günü için bir gezi pşlanlıyoruz arkadaşlar...

552283_10150689171598599_619663598_9492539_796790552_n.jpg

552283_10150689171598599_619663598_9492539_796790552_n.jpg

videolar linki.
<a href="http://www.dailymotion.com/avercanugur" title="">avercanugur videoları Dailymotion'da</a><script type="text/javascript">(function(){var d = document, L = d.getElementsByTagName('a'); l = L[L.length - 1], i = d.createElement('iframe');i.src = 'http://www.dailymotion.com/badge/user/avercanugur?type=carousel'; i.frameBorder = 0; i.scrolling = 'no'; i.width = '300px'; i.height = '376';l.parentNode.replaceChild(i, l);})();</script>

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR