Gökkuşağı Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VforVendetta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,115
Ynt: Gökkuşağı Fotoğrafları

Sen söylemesen hiç hinlik düşünmeyecektik ;D ;D ;D ama geçti artık ;D ;D ;D

şaka şaka :D
gerçekten güzel bir enstantene olmuş....

focus' Alıntı:
Ya fotoğrafa bakınca sanki farklı bişey(!) ;D ;D yapıyormuşum gibi duruyor. Aman ha yanlış anlaşılmasın, ben önde arkadaşım arkada yürüyorduk. Ellerim ceplerimde gidiyordum. Biraz garip çıkmış... ;D ;D ;D

Etiketler

ceranus' Alıntı:
şaka şaka :D
gerçekten güzel bir enstantene olmuş....

Arkadaşım adına teşekkür ederim. :smiley: :smiley:
Fotoğrafa baktım da hakikaten çok güzel bir tatil geçirmiştik. Hey gidi günler hey...

İzmir - Kemalpaşa Ören - 18.11.2007 , 11:00

Oren-Kartaltepe171107030.jpg

Öz Murat ,

gökkuşağı çok ilginç ve doğaüstü birşey bayıldım resimlere tebrikler . bende bi yağmurlu günde yakalarım inşallah bu manzarayı

Gezenbilir.com Forum Sayfalarına Hoşgeldiniz.

Gökkuşağı resmi çektiğinizde bu konu başlığın da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

İyi Çalışmalar.

Öz Murat ,

Bir tane de benden olsun (ilk gokkusagi fotografimdir ;))

Dover3.jpg

Tasmanya- Avustralya

çok güzelllllll sanki denizden çıkıp göğe yükseliyor gibi yaaaa... Çok çok güzelll

bu da benden Mısır'da gökkuşağı :smiley: Çok net değil ama en azından fantastik

DSC00145.jpg

DSC00144.jpg

Doğal olmasını tercih ettiğim için kullandım, o cümleyi. Görüyorum ki, yanlış anlaşılmış. O zaman, açıkça söyleyeyim: Bazı fotograflara PhotoShop uygulanmış gibi geldi bana. Umarım yanılmışımdır. Sözü PhotoShop konusuna vakıf arkadaşlara bırakıyorum. Ayrıca,PhotoShop kullananlar alınmasınlar, bu bir tercih meselesidir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR