Merhaba,
21 Ağustos 'da ailemle beraber 21 günlük tatil tur u için İstanbul'dan yola çıktık. Keşan-Mecidiye den sonra aklıma Gökçetepe geldiği için buraya geçelim çadır kiralayıp 1-2 gün kalalım dedim.Biraz zorlu ve zahmetli yoldan sonra varabildik. İçeri girdiğimizde ilk başta oldukça güzel-doğal geldi. Yetkili arkadaşı sorup çadır tutmak istediğimizi söyledik. Bize 3 farklı tip çadır gösterdi. Maalesef hepsi rutubet,nem,içki,kir ve küf gibi anlamadığım şekilde çok kötü kokuyordu. Yataklar deseniz rezalet. (Buradan en sağlıklı olanın herkesin kendi çadırını getirmesi sonucu çıkarıyorum) Hadi dedik çadırdan vazgeçtik arabada kalırız dedik (Peugeot 3008) Denize girmek için soyunma kabini (aynı zamanda duş alma yeri) girelim dedim ışık yanmıyordu karanlıkta ıslak yerlere değdirmeden kıyafetimizi çıkarmaya ve mayomuzu giymeye çalıştık. wc ihtiyacı için gittiğimizde bizi daha kötü bir süpriz bekliyordu. Tıkanmış kapıdan dışarı sızıyordu. Hemen bizimkilere üstünüzü bile değiştirmeden çıkın dedim. Gökçetepe kampı girişindeki mini halk plajında denize girdik. İhtiyaçlarımızı orada giderdik ve çıktık Gelibolu yoluna.
Diyeceğim şudur; farklı yerldern bahsetmediğimize göre bakış açılarımız mı değişik diyeceğim ama kim çalışmayan WC yi karanlık ve temiz bir soyunma odası,duş alma yerini ister.