Gökçeada Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asclepius Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,770
Ynt: Gökçeada Gezisi

ddilek' Alıntı:
Sayın Gezmen bu arada dağlardaki hayvanları yakaladığınızda da hala hesap sormuyolar.Tabi yakalayabilirseniz.ben dönüşümde 1 aylık etimi alıp dönmüştüm.

Sayın "ddilek";

Bu mesajdan sonra bir de hayvan katliami başlıyor mu?... :smiley:

Cavid Sezen

Etiketler

Merhabalar ben bir konuda bilgi almak istiyordum arkadaşlar gökçeada da bayramda denize girme şansımız edır ve konaklama için tavsiyeleriniz ne olur şimdiden teşekkür ederim...

Sayın Sosyetus,geçen sene eylülde oradaydım.akşamları serin oluyo ama gündüz bunalmadan çok güzel tatil yaparsınız.Biz yeni bademlide kaldık.Orası pansiyon kaynıyo zaten.Bizim kaldığımız Örnek Moteldi.Odaları gayet temiz ,pırıl pırıl.apartları da var.6 kişi kalabiliyo.biz 3 kişi odada kaldık.50 tl idi.sadece oda ücreti.apartlar 75 tl idi.isterseniz kahvaltı veriliyo.kalmak için yeni bademliyi tercih edrseniz kaleköy,liman,yıldız koyu yürüyüş mesafesi.diğer yerlere zaten büyük bir ada olduğundan arabayla gitmeniz gerekiyo.merkez de çok yakın.

Bayramda yer ayırtmadan direkt gitsem açıkta kalmam o zaman gökçeada da .Bozcaada ada yer aramaktan daral gelmişti. Fiyatlar uygun demek ki teşekkür ederim dilek hanım....

Oradaki pansiyon ve otellerin telefonlarını intenetten bulabilirsiniz.Gökçeada sitelerine girin.Kefaloz koyunu,Yıldız koyu,Tepeköy ve kaleköyü gezmeden,diğer köyleri de turlamadan dönmeyin.İyi tatiller... :D

Gökçeadayı gezmek isteyenler için geçen sene 2008 temmuzunda ailece yaptığımız geziden bazı fotoğrafları yükledim.
Kabatepeden kalkan feribotla adaya vardıktan sonra tavsiye üzeri merkezde kalmayıp Yeni bademli köyüne gittik ve bir pansiyona yerleştik.
Ada olarak fiyatlar oldukça makul.3 kişilik odaya 50 tl verdik.İstersenirse kahvaltı var.
Yerleşi yerleşmez bilgi edinip gezmeye başladık.Burada gördüğümüz yerleri sizlerle paylaşayım.

Cennet Koy Kefaloz koyu(Aydıncık) sahillerine giderken...

P1010336a.JPG

Uzaktan karlar yağmış gibi bembeyaz bir görüntü ...nedir diye merak ederken...

P1010340a.JPG

Heryerinize sürebilirsiniz. :D :D Biraz üzerinizde durduktan sonra doğru denize yıkanmaya…Cildinizin bebek cildi gibi olduğuna şaşırıyorsunuz.Doğal bakım yani…
;)
P1010347c.JPG

P1010381c.JPG

Kefaloz ( Aydıncık) koyu ,surf ve knite surf yapmak isyeyenler için de bir cennet.
P1010461c.JPG

P1010462c.JPG

Tepeköy,adına göre bir köy.Adanın tepesinde,efil efil esen eski bir rum köyü.Gerçekten nüfus oldukça yaşlı.Rumlar mimarisi,mavi evleriyle köyü yaşatıyorlar

P1010506c.JPG

Barba Yorgo şaraplarıyla ünlü.Akşamları tavernası da keyifli…

P1010507c.JPG

P1010508c.JPG

P1010509c.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR