yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 5 Nis 2010 #1 aracımın diferansiyel kovanını güçlendirmek için yapmayı tasarladığım plakayı lazerle imal edebilmek için DWG çizimini arıyorum. Yardım lütfen.
aracımın diferansiyel kovanını güçlendirmek için yapmayı tasarladığım plakayı lazerle imal edebilmek için DWG çizimini arıyorum. Yardım lütfen.
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 5 Nis 2010 #2 Ynt: GM 12 bolt diferansiyel kapağı DWG çizimi arıyorum. yok mu bilen duyan
omergin Kamp III Mesajlar 889 Tepkime Puanı 1 6 Nis 2010 #3 Ynt: GM 12 bolt diferansiyel kapağı DWG çizimi arıyorum. hazır dwg bulabilirmisiniz bilmiyorum ama kartondan şablon çıkarılıp rahatça olçulendirilebilir..
Ynt: GM 12 bolt diferansiyel kapağı DWG çizimi arıyorum. hazır dwg bulabilirmisiniz bilmiyorum ama kartondan şablon çıkarılıp rahatça olçulendirilebilir..
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 6 Nis 2010 #4 Ynt: GM 12 bolt diferansiyel kapağı DWG çizimi arıyorum. bir umuttur yaşatan insanı:... sabah öyle olacak büyük ihtimalle. teşekkürler alakanıza.
Ynt: GM 12 bolt diferansiyel kapağı DWG çizimi arıyorum. bir umuttur yaşatan insanı:... sabah öyle olacak büyük ihtimalle. teşekkürler alakanıza.