Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bende giresunda oturuyorum ve çalışıyorum.hafta sonları doğa fotoğrafları çekmeyi ve doğa grubumuzla yürüyüş yapıyoruz.herkese selamlar..
ben de giresundayım ve artık offroadla yakından ilgilenmeye başladım.fotoğraf çekmeyi de sevdiğime göre,ben de sizlerle haftasonları giresun yayla gezilerine katılabilirim?haberdar eder misiniz beni de?veya daha başka yerler de oalbilir tabii ki..
ayrıca 95 opel frontera 4x4 2000.i sport aracım var(136bin kmde ve bakımlı).almayı düşünene satmayı düşünebilirim.gerçi offroad sevdasına kapılırsam vazgeçebilirim de....
tüm aramıza yeni katılan giresunlu hemşerilerim hepiniz hoş geldiniz ist deki gezilerimizde buluşmak dilegiyle tabi ben yazları giresundada bulunuyorum ordaki arkadaşlarlada bir araya gelip tanışmak isterim herkeze iyi formlar
Selam Dursun abi,önümüzdeki sene geldiğinde haberim olsun gezdirelim seni,burda ufak bi ekibimiz var.Bu arada samu ne alemde?Bitmedi mi hala,çok merak ediyorum valla.
Selam Dursun abi,önümüzdeki sene geldiğinde haberim olsun gezdirelim seni,burda ufak bi ekibimiz var.Bu arada samu ne alemde?Bitmedi mi hala,çok merak ediyorum valla.
aras samu nun yapımı hala agır agır devam ediyor malum sezon başladı ve sürekli off road için arac hazırladıgımızdan bizim samu biraz yavaş ilerliyor kısmetse seneye giresunda güzel bir gezi tertipleriz arkadaşlarla