johnniewalker' Alıntı:giresunda öğrenciyim ben de 2. yılım giresunda trekking ya da kaya tırmanışı yapan ekipler var mı çok sordum soruşturdum üniversitede ancak bir sonuç çıkmadı. ekip varsa ve katılmamızda bir sakınca yoksa burdan bilgilendirirlerse çok memnun olurum.
johnniewalker' Alıntı:giresunda öğrenciyim ben de 2. yılım giresunda trekking ya da kaya tırmanışı yapan ekipler var mı çok sordum soruşturdum üniversitede ancak bir sonuç çıkmadı. ekip varsa ve katılmamızda bir sakınca yoksa burdan bilgilendirirlerse çok memnun olurum.
....pencereden iniş yaptırtarak.johnniewalker' Alıntı:giresunda öğrenciyim ben de 2. yılım giresunda trekking ya da kaya tırmanışı yapan ekipler var mı çok sordum soruşturdum üniversitede ancak bir sonuç çıkmadı. ekip varsa ve katılmamızda bir sakınca yoksa burdan bilgilendirirlerse çok memnun olurum.
kostakalpin' Alıntı:Merhaba arkadaşım. geçen yıl Giresunda halka açık doğa yürüyüşü düzenledim ve afişlemede yapmış, iki araç doldu fakat, istediğimiz rotaya gidemedik. izin sorunu yaşadım, hatırlarsın terör olayı olmuştu, o yüzden izin alamadım, sonrası süreçtede aynı nedenden devam etmedim, bu sene inşallah eylem falan olmazsa yürüyüşlere devam, kaçkara gidiyoruz orda sorun yok, kaya tırmanışı demişsin, maalesef bölge kaya yapısı çürük, bildiğim kadarıyla trabzonda bi bölge vardı ama ne oldu bilmiyorum. gedikaya yı eğitim amaçlı kullanıyorum ama malzeme ve iniş eğitimi amaçlı, tırmanırken kaya parçaları elinde kalıyor. bi iki bölgede inceleme yaptım ama sektör oluşturacak bi alan bulamadım, havalar düzenli sayca (inişdibi yolunda) bölgesinde kaya inceleyeceğim.
yine geçen yıl üniversiteyi hareketlendirmeye çalıtım ama malzeme yok onlarda, facede sayfaları aratırsan bulursun, birde geçen sene giresun üniversitesi bahar şenliklerinde gndüz stant açıldı (depboyda) gürede de akşam konser alanında bayrak açtırtmıştım öğrencilere pencereden
tekrar merhaba, afiş yapılan faaliyet benim (Dağcılık İl Temsilciliği) orgaize ettiğim bi etkinlikti. Üniversiteyi ayrıca kamplı 1 gece gedikkaya götürdüm, tırmanış ve iniş eğitimi yaptırdım. haber falan yaptılar, reklam oldu yani, sonrasında alımdan sorumlu bir kişiyle görüştük, ilk etapta alınması gereken malzemelerin listesini verdim, ama sonrasında bi şey çıkmadı. Sınavları başladı ve faaliyetlerin devamı gelmedi, bana haberde gelmedi. Gerçi bundan sonra ararlarmı bilmem, havalar ısındı, ama istersen Gazanfer hocanın yanına götreyim seni, konuşalım.johnniewalker' Alıntı:evet üniversitenin dağcılık külübünü şenliklerde gördüm üye oldum ancak ne mail ne msj nede afiş görmedim faaliyet yok yani, bende 3-4 gün önce sahilde yürürken gördüm gedikkaya yı 1-2 duvar gözüküyo uzaktan ancak kaya yapısını inceleyemedim hafta sonu gitmek istedim şartlar oluşmadı bi türlütel numaram 506 434 98 73 hocam bana ulaşırsanız çok sevinirim haberleşirsek bi faaliyet düzenleyebiliriz.
telinin aldım, bugün ararım, gedikkayada gördüğün bloklar çok sağlam değil, hatta bildiğim kadarıyla onun üzerinde boltlama yapılmış olabilir.johnniewalker' Alıntı:evet üniversitenin dağcılık külübünü şenliklerde gördüm üye oldum ancak ne mail ne msj nede afiş görmedim faaliyet yok yani, bende 3-4 gün önce sahilde yürürken gördüm gedikkaya yı 1-2 duvar gözüküyo uzaktan ancak kaya yapısını inceleyemedim hafta sonu gitmek istedim şartlar oluşmadı bi türlütel numaram 506 434 98 73 hocam bana ulaşırsanız çok sevinirim haberleşirsek bi faaliyet düzenleyebiliriz.
merhabalar hoşbulduk, KOSTAKOĞLU olan herkez akrabamaras' Alıntı:Arkadaşlar hoşgeldiniz,Mehmet bey Mustafa KOSTAKOĞLU'YLA akrabalık var mı?