Giresun Doğa Yürüyüş Parkurları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeronimo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,172

jeronimo

Yeni Üye
Yer
Aydın
Arkadaşlar ben devlet memuruyum ve Giresun'a tayinim çıktı. Zaten meraklısı olduğum bir sporun tam kalbine düştüm gibi geliyor. Giresun'da bu sporu yapan insanlarla tanışıp bende aralarına ve gruplarına dahil olmak istiyorum. bahadirex@hotmail.com adresindende bağlantı kurulabilir. Ayrıca bu başlığıda takip ediyorum....

Etiketler
Ynt: Giresun Doğa Yürüyüş Parkurları

Hakan bey merhaba ,
Gezenbilir Ailesine hoşgeldiniz.

Giresun'da yaşayan Gezenbilir Ailesi mensuplarının sizi tanıyabilmeleri için kendinizi ayrıca Gezenbilir Giresun Grubunda formata uygun bir şekilde tanıtırsanız çok memnun oluruz.
Zİyaret etmeniz geeken link; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12728.0

Giresunda yapılan Doğa Yürüyüşleri hakkında bilgileri ( Parkurlar- Yürüyüş yapan Gruplar ve kişiler )
Giresun Gençlik ve Spor Müdürlüğünden öğrenebilirsiniz.

Paylaşımlarda buluşmak dileği ile.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Öz Murat,

Ben de Giresun'da yaşıyorum Hakan Bey.
Benim de böyle aktivitelere katılacak arkadas bulamam Giresun'da normal gibi geldi :smiley:
Cumartesi Doğacıları var ama ben irtibata geçemedim bir türlü.
Hatta o grubun içinde bir arkadaşım vardı ona söyledim. Pek önemsemedi. Ama ben de böyle bir trekking grubu için uğraş veriyorum.
Eğer ilgilenirseniz neden olmasın?
Tekrar hoşgeldiniz Giresun'a.

Sevgili arkadaşım. Hazırda bulunan gruplara katılmak tabiki çok daha kolay ama ne yapalım bizi kabul etmezlerse bizde kendi grubumuzu kurarız. Doğa da ben sizi kabul etmem demez herhalde. Görüşmek dileği ile. bana bahadirex@hotmail.com adresimdende ulaşabilirsin..

ismim abdulkadir
ben de giresundayım. cumartesi doğacıları daha gruplarını toplayamıyor pek
ben de dağlarda yürüyüşü severim
irtibat için akadire@hotmail.com
teşekkürler

Arkadaşlar iyi günler. Artık karadenizdeyim. Dedimya burda yabancıyım. Neler yapılabilir nasıl planlar olabilir paylaşalım isterseniz...

merhaba arkadaşlar...
Bende cumartesi doğacılarıda idim ve biraz ara verdik kendi grubumuzu kurarsak veya bu grubu yürütürsek bizim için daha ii olur..Hepimizin ortak noktası sanırım ..giresunda terking alanları ve yürüyüş parkurları. bu konuda hepimiz bir araya gelirsek sanırım güzel şeyler yaparız...bana ulaşmaki için

cengizyollarda@hotmail.com

Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. Ben Espiye'deyim. Daha önce dedimya karadenizde yeniyim. Bu işi nasıl organize edebiliriz bilemiyorum en azından rotaları ve özelliklerini bilmiyorum.. Alternatif rotalar önerirseniz. Biraz yazışır. Karar verebiliriz ama bunun için ramazanın geçmesi lazım herhalde...

Giresun'da olan arkadaslar için, hava şartlarından bağımsız yürünebilecek, şehir merkezine yakınlığı ile de avantajlı, başlangıç için kolay bir yer olan Gedikkaya'yı önerebilirim

Her mevsimin kendine özgü güzellikleri vardır. Zaman geçtikce doğa ile barışık ınsanlarla iletişim kurabilirsiniz. Doğa kucağını açmış sevenleri bekliyor.

arkadaşlar giresun üniversitesi dağcılık ve arama kurtarma kulübü haftada ve ya iki haftada bir yürüyüş düzenlemektedir. ben kulübün üyelerindenim.
http://www.facebook.com/GUDAKT burdan veya benim e-postamdan bizlere ulaşabilirsiniz.
cumartesi doğacıları artık yürüyüş etkinliği düzenlemiyor. kulübün üyeleri de pek yoklar. bizim üyelerimiz arasında öğrenciler dışında bir iki tane üniversite bünyesinde çalışanlar var ama gelirseniz yardımcı oluruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR