KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Maksat birlikte bişeyler yapmak sahil yolunda bi deniz havası almak dolaşırkende Türk bayrakları açsak falan diye düşündüm gezi parkındaki direnişçilere destek tencere tava çalmaktan iyidir.
Off Roadu siyasete katmasak iyi olur.
Tüm offroadcular muhalif sanılırsa Ormanlara giriş çamur lastikleriyle geziş anında yasaklanabilir bende söylemesi
Off Roadu siyasete katmasak iyi olur.
Tüm offroadcular muhalif sanılırsa Ormanlara giriş çamur lastikleriyle geziş anında yasaklanabilir bende söylemesi
aynen katılıyorum siyaset ve politikayı offroad olayına dahil etmenin hiç gereği yok
bu arada bulunduğum yerde internet problemli her zaman giremiyorum
inşallah herkes iyidir kimsede hiç bir sıkıntı yoktur
Maksat birlikte bişeyler yapmak sahil yolunda bi deniz havası almak dolaşırkende Türk bayrakları açsak falan diye düşündüm gezi parkındaki direnişçilere destek tencere tava çalmaktan iyidir.
Beyler az önce emailime amerikan hava yollarından bilet onayı geldi 2 rus amerikada tur atıyor onay benim emailime geliyor aynen amerikan hava yollarına phising ve fake email yazıp gelen bilet onay emailini de ekleyip yolladım aman dikkatli olun
Benim bi ismim var BARTU yazdığımı iyi okuduysanız eğer söylemek istediğimi zaten anlardınız maksat birlikte olup bişeyler yapmak dedim bi deniz havası almak bi cafe de oturup çay içmek sohbet etmek siyasetle ilgili bişey yazdığımı hatırlamıyorum
Bugun su meshur sogucak yaylasına dunya gozuyle bende gideyim dedim. Sabahtan cıktık yola. Yolu gayet guzel biraz yuksek aracta gidebilir. Bunca senedir gitmedigime bin pisman oldum. Ayak basmadık yayla bırakmam artık. Ahanda tam o sırada araca musteri cıktı nazlandım asagılar yanarken yukarısı serin mis gibi hava. O nasıl guzel bi koku otlarda yuruyup gezdikce. Agaclar mukemmel. Kus sesi inanılmaz sessizlik super