cemile k
Biz Üç Kişiyiz Ben Keyfim Ve Kahyası...!
Gençlik yıllarımda okul gezisi ile Kapadokya gezisi düzenlemişti okulumuz. Hemen atladım bende gideceğim diye.
Ihlara vadisi ile başlayan gezi serüvenimiz merdiven inmekten geberip gidiyordum az daha aşağıya indik iki mağara var girdik çobanlar maf etmişlerdi.
Bir de yukarı çıkışımız vardı hiç sormayın kıçımızdan nefes alarak çıktık ki it durmaz yaylası gibi soğuktu. O günlük gezimiz bitti geçtik dedeman otele.
İkinci günü elmalı ve yılanlı kilisesi sonrasında ise peri bacaları bir kaç çinli yakaladım fotoğraf çekildim zorla
üçüncü günümüz canak çömlek yaparak geçti çarşı pazar dolandık birde Turasan şarap fabrikasına gittik tadımlık şarapları içreken ben bokunu çıkarttım hocalarınkini de içerek. Sonrası dedeman otel.
Dördüncü günü kızılırmak boylarını gezdik sonra geri dönüşe geçtik ha unuttum bu arada bir dizinin çekildiği bir konak vardı adı aklıma gelmedi şimdi orayı da gezdik sizinkine gelirse yorumlarda belirtirseniz sevinirim
Gezi ile alakalı dip notum: Çok güzel başlamıştı Ihlaraya gittiğimiz gün acayip hastalanmıştım yani soğuk beni maf etti çok iyi geçti diyemem Keyifli forumar.