Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,227,659

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Her geçen gün buraları biraz daha kalabalıklaşıyor, ne kadar güzel. Demek ki insanlar burada kendilerine göre birşyeler bulabiliyorlarmış.

Herkese bol sohbetli, keyifli paylaşımlar.

Hepiniz hoş geldiniz tekrardan.

Etiketler

efem1957' Alıntı:
4 yıl cekme karavanla gezdim şimdi motokaravan alacağım emekliyim hizmetleriniz icin, birboşluk doldurduğunuz teşekkür eder başarılar diler herkes merhaba

Sayın efem1957 aramıza hoş geldiniz sizi karavan bölümüne davet ediyoruz orada birçok arkadaş kendi motokaravanını yaptı ve anadoluda gezmeye devam ediyor sizde arkadaşlarla yardımlaşarak kendi karavanınızı isteğinize göre dizayn eder ve ruhsatınıda alırsınız,bir karavanın teknik olarak yapım aşamalarını ve işin evrak prosedürünü tüm aşamalarıyla karavan bölümünde bulabilirsiniz size düşen sadece el becerisi kalın sağlıcakla.

merhaba ben atilla adanadayım off road motorsiklet balık olmassa olmazım adana aziz hafriyatta işletme müdürüyüm evliyim 4 çılgın çoçukluyum 3 ü kız 1 oğlan hepside motorcu ve off roadcı babaları gibi

Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Sayın Atilla Küpeli,dört çılgın çocukla off road nasıl bir duygu çok merak ediyorum doğrusu,

Adana'da olsam ilk fırsatta sizi birlikteyken görmek, heyecanınızı paylaşmak isterdim.

İzmir'den selamlar, sevgiler.

Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Sayın Atilla Küpeli,dört çılgın çocukla off road nasıl bir duygu çok merak ediyorum doğrusu,

Adana'da olsam ilk fırsatta sizi birlikteyken görmek, heyecanınızı paylaşmak isterdim.

İzmir'den selamlar, sevgiler.

m atilla kupeli' Alıntı:
merhaba ben atilla adanadayım off road motorsiklet balık olmassa olmazım adana aziz hafriyatta işletme müdürüyüm evliyim 4 çılgın çoçukluyum 3 ü kız 1 oğlan hepside motorcu ve off roadcı babaları gibi

abi hoşgeldiniz. mersinden selamlar. (pazar gölde çektiğiniz defender ;D )

Yeni katılan arkadaşlarım ,aramıza hoş geldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim...

Arkadaşlar ,biz yeni üyeleri ne güzel karşılamışsınız,teşekkürler hepinize. bu sitede kalıcı olucam sanırım :smiley:İzmirdeyim,öğretmenim.büyüklerle olduğu kadar,öğrencilerle de gezmeyi seviyorum.

:smiley: Yusuf bey ben de birkaç sene sonra "suzuki arabama servis ararken buldum bu siteyi " diyeceğim sanırım :smiley:

Suzuki'niz hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
Biz karavan bölümünde çoğunlukla yazıyoruz kendi karavanını yapan bir arkadaş grubumuz var ve bu karavanlarda yazları özgürce gezmenin keyfi bir başka.

Teşekkür ederim. Hepimiz kazasız belasız kullanalım.Karavanın keyfi başka gerçekten ,kısa bir gezi yapmıştık bir kez.

slm arkadaşlar bende adanadayım herkese hoşgeldiniz diyorum keyifli forumlar diliyorum..........

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR