Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,677

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba Değerli arkadaşlar konya merkezden ben hasan aslen aksaray sultanhanlıyım. uzun süre istanbul kapalı çarşıda ve marmaris yat limanında çalıştım. yıl başından sonra 11 -- 18 ocak 2010 arasında güney afrikaya gittim işim gereği ve çok beğendim. inşallah 15 gün sonrada işim gereği 1 haftalığına pakistana gidiyorum. Pakistan ile ilgili deneyim sahibi arkadaşlarımızın deneyimlerini paylaşmaktan çok memnun olacağım şimdiden teşekkürler.

Etiketler

HERKESE MERHABALAR,
YENİ ALDIĞIM ARACIMIN TEKNİK ÖZELLİKLERİNİ İNTERNETTEN ARAŞTIRIRKEN BU İNTERNET SİTESİNE ÜYE OLDUM.GERÇEKTEN HERKESİN BU KADAR YARDIMSEVER OLMASI BENİ ŞAŞIRTTI.BENDE SEVE SEVE BİLGİLERİMİ PAYLAŞICAĞIM BU SİTEDE.

SEVGİLERİMLE

HALDUN ÖNER

Merhabalar ben Musa YILMAZ,
doga gezileri hosuma gitmekte. degisik ve enterasan yerleri gormek zevk veriyor. arabam ile geziyorum ama grup halinde de yapmak isterim o yuzden siteye uye oldum.
bu pazar karanburun ve mordogan bolgesini gezmeyi planliyorum.

Merhaba ben Oğuz. Gezmeyi, keşfetmeyi, fotoğraflamayı seven birisiyim. Forum herşeyi ile insanı kendisine çekiyor ve paylaşılcak çok şeyin olduğunu söylüyor. Ağabeyimin tavsiyesi ile üye oldum. Fotoğrafçılık üzerine paylaşıcak çok şeyim var. Herkese tekrar selam ;)

Herkese merhaba,Ben Serdar,
Ankara da yaşıyorum,Hobi amaçlı aldığım 90 model cherokee xj aracımla ilgili bilmediklerim için nette gezinirken bu siteyi gördüm ,beğendim ve üye oldum,Özellikle bu araçlarla ilgili Ankara da olanlardan bilgi almayı ve vermeyi umuyorum,
Saygılar

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz

Merhaba. Ben Feyyaz Alaçam.

2 yıl önce 19 yaşında bisikletimle 4000 km lik bir Türkiye turu yaptım.Turu bitirdikten sonra, bir reklam ajansında fotografçı olarak çalışmaya başladım, bu arada hobi olarak kimya bölümünü bitirdim.Bundan 1 ay önce, Marmaristeki otel fotografçılıgı işini ' kaybetmeyi ahlaksız bir kazanca tercih et' sözüne uyup bıraktım.Fotograf makinemi, kameramı, bisikletimi, bilgisayarımı satılıga çıkartıp yaklaşık 1.5 yıllık bir Latin Amerika turu planlamaya başladım. O sırada bir arkadas tavsiesiyle sitenize üye oldum.

Aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum.

Sevgim ve Yüregimle.

Herkese Merhaba,

Ben Ümmet (K'siz yazilayiii,Temel deki gibi yanii.)Tabiatı sever,tabiatın mahvedilmesinden nefret ederim.Ekstrem sporlara ağzım sularanarak bakar(tv,internet falan)denemeye tırsarım.Şu ana kadar bi trekking bi de raftinge katıldım;devamı gelir inşaalllah.Dağ bisikletim var ve ufak ufak kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Adana dayım,maraş amcam olur.falan fıstık vıdıvıdıvıdı.....

umm@' Alıntı:
Herkese Merhaba,

Ben Ümmet (K'siz yazilayiii,Temel deki gibi yanii.)Tabiatı sever,tabiatın mahvedilmesinden nefret ederim.Ekstrem sporlara ağzım sularanarak bakar(tv,internet falan)denemeye tırsarım.Şu ana kadar bi trekking bi de raftinge katıldım;devamı gelir inşaalllah.Dağ bisikletim var ve ufak ufak kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Adana dayım,maraş amcam olur.falan fıstık vıdıvıdıvıdı.....
hoş geldin K'siz ümmet.keyifli paylaşımlar...

adım nuh sandıklıdan foruma katılıyorum.
bu siteyi tavsiye eden SANDIKLI OFROADÇILARA TEŞEKKÜR EDERİM.
AYRICA BU SİTEYE EMEĞİ GEÇENLEREDE ÇÜNKÜ GÜZEL HOŞ BİR SİTE!!!!!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR