Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,843

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

ŞenolESES' Alıntı:
Merhaba,ben aranıza yeni katıldım,sanırım doğru alana yazıyorum.1963 doğumluyum,fanatik Eskişehirsporluyum.1980 Silverado aracımla ilgili araştırma yaparken tesadüfen gördüm ve üye oldum .Özellikle araçlar ile ilgili yazışmalarınız ilgimi çekti.Fırsat buldukça diğer konularıda incelemeye çalışacağım.Tüm üyelere tekrar merhabalar sağlıklı günler.Selamlar.

Gezenbilir ailesine hoş geldiniz Şenol bey.Aradığınız bir çok şeyi bu sitede bulacağınıza emin olabilirsiniz.Keyifli paylaşımlar.

Saygılar,

Etiketler

ŞenolESES' Alıntı:
Merhaba,ben aranıza yeni katıldım,sanırım doğru alana yazıyorum.1963 doğumluyum,fanatik Eskişehirsporluyum.1980 Silverado aracımla ilgili araştırma yaparken tesadüfen gördüm ve üye oldum .Özellikle araçlar ile ilgili yazışmalarınız ilgimi çekti.Fırsat buldukça diğer konularıda incelemeye çalışacağım.Tüm üyelere tekrar merhabalar sağlıklı günler.Selamlar.

Şenol Bey hoşgeldiniz. Silverado diyince içim gitti. Ne olursa olsun şu Amerikana ilgim hep canlı kalmıştır. Site dahilinde çok değerli bilgiler, tecrübeler var. Faydalı olacağından eminim. Keyifli kmler ve sağlıklı günler dilerim.

2.mahmut' Alıntı:
merhaba son 30 yaşındayım ama son 20 senedir ailece assosa sık sık gideriz, bu kadar sakın ve insanı yenileyen yer çok nadir olur , bu sene henüz fırsat bulamadım ama en yakın fırsatta yine zeytinlikler arasında mıdıllı manzarası seyretmeye gideceğim:smiley::smiley:
iyi eğlenceler şimdiden

Teşekkür edrim,size de.. :smiley: :smiley:

lizz' Alıntı:
İlginiizi çekerse ben de bayan ya da grup gezi arkadaşı arıyorum :smiley: link :

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58710.msg685044#msg685044
çekmez mi ya harika ;D

Sanırım bir grup olabileceğiz.Eğer gelirseniz siteden iki arkadaş daha var gelebilecek olan :smiley: Bir an önce haber bekliyorum sizden :smiley:

;D yaz tatilimi boş boş geçirmektense doğa ile ilgili bir kaç şey öğrenmek ve ilgilenmek için katıldım :smiley:

ayydontcare' Alıntı:
;D yaz tatilimi boş boş geçirmektense doğa ile ilgili bir kaç şey öğrenmek ve ilgilenmek için katıldım :smiley:

çok iyi yaptınız, hoşgeldiniz bilginiz olsun yakayı kaptırdınız ve gezenbilir hastalığına yakalandınız tek care her hafta sonu doğaya çıkmak acil şifalar dilerizzz:smiley::smiley:

:'(ya biri bana yardm etsin lütfen..kimsenin profl bilgilerini göremiorm..hala yeni dio)):zaten daha net bağlatrmadım eve , cafe de can çekişiorm..madem kabul ettinz hadi bacınıza yardım edin :D

5 adet mesaj daha yazarsan görebileceksin.Ben olsam birkaç konuya bakar bi laf da ben ederim ;D ;D dermişim :smiley:

merhaba gezenbilir ailesi...cezmi BÜKER 47 yaşındayım20 yıllık evli ist/anadolu yakasındayım 92 mod.niva sahibiyim...saygılar.

COMPETUS' Alıntı:
Gezenbilir ailesine hoş geldiniz Şenol bey.Aradığınız bir çok şeyi bu sitede bulacağınıza emin olabilirsiniz.Keyifli paylaşımlar.

Saygılar,
Çok teşekkür ederim.
Saygılar

Tuck' Alıntı:
Şenol Bey hoşgeldiniz. Silverado diyince içim gitti. Ne olursa olsun şu Amerikana ilgim hep canlı kalmıştır. Site dahilinde çok değerli bilgiler, tecrübeler var. Faydalı olacağından eminim. Keyifli kmler ve sağlıklı günler dilerim.
Çok teşekkür ederim.
Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR