Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,125
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,060,155

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,934 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,956
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

herkeze hoşbulduk sağolun :::: yaa ben bi şey sorcam bu arada bende suzuki sj 410 var 86 model bu arabayı yeniden yaratıcamm ama mrank lazaım nereden bulabilirim yada nereye mesaj yazmam gerekiyor
 

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba dostlar. Uzunca bir süredir fırsat buldukça izliyordum. İşler ha duruldu ha durulacak bende keyiflice sohbet edeceğim derken günler neredeyse yılı devirdi. Ben de artık tanışma zamanıdır diyerek kendimden bahsedeyim istedim. İzmir Karşıyaka 1956 doğumluyum. İzmir İktisat mezunu ve kendine işveren kendi işini koşturanlardanım. Biraz matbaacılık biraz ihracat yaşamı koşturup duruyorum. Dağcılık, kampçılık ve eskiden de olsa avcılık şimdiyse foto safariyle de olsa dağ tepe şehir köy her türlü gezi benim için iiyi bir yaşam biçimi. İlerde gezinti rotalarını bolca konuşmayı ve patika yollarda birlikte dolaşmayı umarak herkese yeniden merhaba diyor ve kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum.
Sağlıcakla gezin
 


Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Vay anasını..Tanışma sayfası 399 olmuş.Belki de beni 400 üncü sayfa başı yapar.Mailiime gelen linke tıkladığımda 2006'nın ilk sayfaları açıldı.Bi kaç tıklama sonra son sayfayı bulacağımı sandım.Nerdeee??
Neyse..Uğur ben.Doğal gaz teknisyeniyim.Yarışm.. ;)pardon siteye istanbul'dan katılıyorum.Dalma,tırmanma.yamaç ve paraşütle atlama v.s bi çok aktiviteye ilgim olmasına rağmen yakında almayı düşündüğüm motosikleti saymazsak şu an sadece bisikletle gezip canon 350d ile fotoğraf çekiyorum.
Don't worry be happy diyorum.Saygılar..
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese Selam !!
Jeeplerle ilgili yorumları okurken tesadüfen gördüm ve tam bir doğa tutkunu olduğum içinde hemen üye oldum
35 yaşındayım , ankaradayım, Bale Sanatçısıyım ve sanırım formunuzun devamlı takipçisi olucam herkese sevgiler...
 






Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

iyi günler adım kağan.hangi 4x4 derken bu siteyi gördüm ve üye oldum.geçen ay 90 model jeep xj sahibi oldum.zaman ve nakit oldukça sitedeki yazılan bilgilerin ve paylaşımların sayesinde modifiye etmeyi düşünüyorum.
 




Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkeze Selamlar.
Ben drates...
Yaklaşık 10 yıldır Off Road tutkunuyum. 1972 model modifiye Land Roverle başladığım off road sevgisini Enduro ile devam ettiriyorum.
Tıp doktoruyum.Aynı zamanda Yarı profesyonel fotoğrafçıyım.Arama kurtarma , acil yardım eğitmeniyim. Yurt içi ve yurt dışında acil yardım ve arama kurtarma görevlerinde bulundum. Wind Surf ve Katamaran konusunda international sertifika sahibiyim.
Şimdilik bu kadar olsun...
Tekrar merhaba.
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Gezenbılır aılesıne yenı katılan arkadaslar aramıza hosgeldınız.. keyıflı paylasımlar dılerım..
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

gezenbilir ailesine yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz,gerçekten eğlenceli ve öğretici bir site.keyifli paylaşımlar dilerim
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamünaleyküm,

Ben yeni üyeniz SUVARİ, Hepinize sevgi ve selamlar. 39 yaşındayım ve evliyim şu an mimarlık fakültesinde bir kızım, lisede bir oğlum var.

Esas mesleğim muhasebe, aynı zamanda bir miktar çiftçilikle de uğraşıyorum. Amatör olarak yazıyorum resim ve şiir çalışmalarım var. Fırsat buldukça doğa ve hayvan fotoğrafları çekiyorum. Bu arada gezi tutkum var. Umarım ileride daha ayrıntılı tanışma ve paylaşma olanağımız olur.
 




Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Allah razı olsun Yusuf kardeşim. Karavan konusu benim düşündüğüm bir konu. Hatta minübüs alıp içini ve üstünü kendi tasarladığım gibi yapmayı düşündüm ama yeni ticari araç kanunları, yok ticari araç vergileri ve kullanıcı belgeleri kafamı karıştırdı.

Fakat çekme karavan yapacağım nasip olursa.............kendim ufak araç römorkları yapabiliyorum. Yani evde. Bu güne kadar 7 tane yaptım.
Çekme karavan yapmak sorun olmayacak.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,504
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst