Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,233,188

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ;
Hoşgeldim inş. :smiley:
Kübra ben. Öğrenciyim. Yapmak isteyipte yapamadığım birçok şeyi bu site sayesinde yapabileceğimi düşünüyorum.Umarım yanılmam ;)

Etiketler

merhabalar,

Ali BİNAL, Mersin Kromsan Fab. işciyim, 31 yaşındayım, krosu seviyorum, Ramzey 200 gy var, kullanıyorum, güzel bir site emeği gecenlere tşk.

Arkadaşlar Merhaba,

Kuzey Doğu Anadolu'da turizm geliştirme konusunda çalışıyorum. Doğa Sporları, yaban hayat, ve geleneksel sporlar temel odak noktalaramız.
En ciddi problem baraj inşaatları ve HES olarak bilinen 200 e yakın küçük ölçekli hidroelektrik sanraller.
Çalışmalarımızla ilgilenen ve yardım etmek isteyen ; mimarlar, yayıncılar, yazarlar, yaptığı işi uluslararası standartlara uygun lisanslı ve güvenli yapanlar başta olmak üzere tüm gönüllü doğaseverlere kalbimiz ve beynimiz açık.

Ferit Karakaya

feeling' Alıntı:
Hoşgeldiniz. 125 cc için hiç de hafife alınmayacak bir mesafe katetmişsiniz.

Eyvallah teşekkür ederim, hoşbulduk.
Benim hayata dair bakışımda çok fazla konfora yer yok (maddi imkanların müsaade ettiği kadarıyla konfora sahip olabilirim ancak) bu sebeple altımdaki alet ben gidebildiğim müddetçe her yolu gidebilir diye düşünerek yola çıkarım.
Tabii imkanlar kısıtlı olunca sizin kondüsyon azim ve de sabrınızın fazla olması gerekiyor, bir anlamda meydan okumak gibi bir şey aslında hayata.

prof_facia' Alıntı:
aramıza hoşgeldin çağrı :smiley:

Sağolun hoşbulduk.

merhabalar,
öncelikle bu foruma oluşturan arkadaşlara ve tüm üye olan arkadaşlara teşeküürlerimi iletmek isterim.Bu site sayesinde birlik ve beraberlik için güzel şeyler yapabileceğimize inanıyorum.Geçte olsa yeni üye olarak aranıza katıldım.
Güzelsanatlar öğrencisi olarak kültür gezileri ve faliyetlerini sizlerler paylaşmaktan mutluluk duyacagım.

Yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz.

Selim bey Şanlıurfa çok güzel bir şehir aramızda olmanızdan bizde mutluyuz.

Sayın Gökceoflu gezmek için birde KARAVAN'a ihtiyacınız var bizim karavan bölümünü ziyaret ederseniz orada kendi karavanınızı yapmak için gerekli tüm bilgiler var ve kendi karavanını yapan çokca arkadaş var hemde piyasadaki karavan firmalarının verdiği fiyatın yarıdan az fiyatına ;)

yaybek' Alıntı:
Yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz.

Selim bey Şanlıurfa çok güzel bir şehir aramızda olmanızdan bizde mutluyuz.

Sayın Gökceoflu gezmek için birde KARAVAN'a ihtiyacınız var bizim karavan bölümünü ziyaret ederseniz orada kendi karavanınızı yapmak için gerekli tüm bilgiler var ve kendi karavanını yapan çokca arkadaş var hemde piyasadaki karavan firmalarının verdiği fiyatın yarıdan az fiyatına ;)

Yusuf Bey

teşekkürler,
ben de aranızda olmaktan mutluyum
bekleriz Urfaya

Selim

Buralara bekleriz sizler

Gezenbılır aılesıne yenı katılan arkadaslar aramıza hosgeldınız.. keyıflı paylasımlar dılerım..

merhaba arkadaşlar ben ferhat yaklaşık 1 yıldır bu siteyi takip ediyorum ama üye olmak bugüne nasipmiş
yay burcu olduğumdan mıdır nedir ?
gezmeyi dolaşmayı doğayı , dağları . ormanları sukenarlarını dağ yürüyüşlerini çok severim. ama öyle uzaktan değil fırsat buldukça çıkarım.
Yeni arkadaşlıklar kurmasını insanlarla tanışıp konuşmayı da seven bir yapım var
spor arabalardan sonra şu an bir HONA HRV alma aşamasındayım fotolarımı paylaşırım.

herkese iyi günler dilerim.
[attachment=1]

IMG_0459.jpg

selam önder ben :smiley: bu günki gezi güzeldi. resimleri bi konu altınamı atıcaz ? yoksa darmadağın bi forum olur bence :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR