Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,010

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese Merhaba,
Eskişehirden Ahu, Anadolu Üniversitesi Seramik Mühendisliği Doktora öğrencisiyim.. Sitede emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. Gerçekten dolu dolu bir site olmuş. Mart sonu Nisan başı gibi Suriye'ye gitmeyi planlıyorum. Yaklaşık 8 günlük bir gezi olacak.. Vakit olursa Güney Doğudanda bi kaç şehir eklenebilir. İlgilenenler olursa mesajlaşabiliriz. Herkese bol gezmeler..

Etiketler

Merhaba Gezenbilir sevdalıları. Ben Esad Boluda yaşıyorum. Doğa ,deniz, seyahat, kültür turları , plansız ve maceralı geziler yapmaya severim. Gezenbiliri ilk defa Bolu Off Road kulubünde bulunan 4x4 arazi araçlara yapıştırılan stıkirlerde gördüm. Ne olduğunu sorduğumda web sitenizi söylediler. Bu şekilde bende Gezenbilir ailesine katılmış oldum. Herkese bol bol seyahatler.

ahu_koda' Alıntı:
Herkese Merhaba,
Eskişehirden Ahu, Anadolu Üniversitesi Seramik Mühendisliği Doktora öğrencisiyim.. Sitede emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. Gerçekten dolu dolu bir site olmuş. Mart sonu Nisan başı gibi Suriye'ye gitmeyi planlıyorum. Yaklaşık 8 günlük bir gezi olacak.. Vakit olursa Güney Doğudanda bi kaç şehir eklenebilir. İlgilenenler olursa mesajlaşabiliriz. Herkese bol gezmeler..

kısmetse ben de İran gezisi planlıyorum, hem benzin de ucuz :D

Merhabalar, tanışmak için benim bulabildiğim başlık burası, aslında herkesin kendisini tanıtması için bir başlık açması mı gerekiyor diğer sitelerde olduğu gibi yoksa sadece bu başlık mı kullanılıyor bilmiyorum ama kendimi az çok tanıtayım.
İsmim Çağrı. İstanbul'da yaşıyorum, kısa süre öncesine kadar motosikletimle gezmekte idim. Onu sattım, şimdi niyetim bir otomobil almak, ama motosikletten vazgeçmiş değilim tabii ki, önünde sonunda yine motosiklet selesine atlayacağım. Otomobille büyük hedeflerim yok tamamen eşimin sıkıştırması nedeniyle alınacak, aile olmanın faydaları ;). Ama motosikletle özellikle Türkiye içinde yığınla planım var ileriye yönelik. Bunların en önemlisi bir türlü gidemediğim Doğu Karadeniz gezisi, ardından da Doğu ve Güneydoğuyu kapsayan bir tur düşlüyorum. Tabii zaman ve imkanlar müsaade ettiğince yapılacak bunlar. Maddi imkanlarım öyle ahım şahım olmadığı için bugüne kadar 125 ve 250cc aralığında 3 farklı motosiklet kullandım. Muhtemelen bundan sonra da bu segmentten bir motosikletle yapacağım bu uzun turları da, belki (yani şansım yaver giderse) bir 650cc enduro da yapabilirim kendime ikinci el filan diye umuyorum. Şimdilik yeni aldığım şehir bisikletimle şehir içi turlamalar yapıyorum, motosiklet alana kadar aklım ikiteker de kalmasın diye aldım onu da. Burayı Lada Niva üzerine aramalar yaparken buldum, gördüğüm kadarıyla oldukça büyük bir platform. Lada Niva almak gibi bir niyetim yok gerçi ama eskiden beri kafamı kurcalamıştır, belki bekar olsam alıp bir denerdim ama alilece binilecek gibi görünmedi buradaki okumalarımdan. Her neyse lafı fazla uzattım galiba.
Herkese tekrar merhaba!

Merhaba Çağrı, Öncelikle şunu belirteyim tam yerinde GAK dedin, doğru insanların arasındasın.
Aramıza hoş geldin. Forumun genelini incelediğinde değişik konu başlıkları altında toplanmış alt forumları görebilirsin. Motosiklet dahil kendine yakın bulduğun alt forum gördünmü hiç düşünme gir sohbete.

Bizim genellikle aramıza yeni katılan arkadaşlardan ricamız forumu takip ettikleri Gezenbilir bünyesinde yada üye arkadaşlar arasında gerçekleştirilen etkinlik ve toplantılara da katılmaları. Anladığım kadarıyla seni etkinliklerde görebilecez.

Motosiklet ile uzun yol yapmak iyi bir kondisyon ve tecrübe gerektirir. Bu konularla ilgili sana yardımcı oluruz bilgiler veriri. İKİTEKER forumu başlığı altında bütün motosikletçi arkadaşlar toplanıyoruz tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Seni oraya da bekliyoruz.

Selamlar
Murat VURAL

mrtvural' Alıntı:
Merhaba Çağrı, Öncelikle şunu belirteyim tam yerinde GAK dedin, doğru insanların arasındasın.
Aramıza hoş geldin. Forumun genelini incelediğinde değişik konu başlıkları altında toplanmış alt forumları görebilirsin. Motosiklet dahil kendine yakın bulduğun alt forum gördünmü hiç düşünme gir sohbete.

Bizim genellikle aramıza yeni katılan arkadaşlardan ricamız forumu takip ettikleri Gezenbilir bünyesinde yada üye arkadaşlar arasında gerçekleştirilen etkinlik ve toplantılara da katılmaları. Anladığım kadarıyla seni etkinliklerde görebilecez.

Motosiklet ile uzun yol yapmak iyi bir kondisyon ve tecrübe gerektirir. Bu konularla ilgili sana yardımcı oluruz bilgiler veriri. İKİTEKER forumu başlığı altında bütün motosikletçi arkadaşlar toplanıyoruz tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Seni oraya da bekliyoruz.

Selamlar
Murat VURAL

Selamlar ve hoşbulduk.
Evet motosiklet ve bisiklet bölüm başlıklarını gördüm.
Motosikletle uzun yol deneyimlerim altımdaki ccler için fena sayılmazdı. Bir gün içinde 125cc ile Tekirdağ - Kırklareli - Edirne yapmışlığım var mesela, küçük çaplı bir iron butt yapmış gibi olmuştum, aynı şekilde günübirlik İstanbul - Mudurnu - Abant - İstanbul filan gibi değişik versiyonları denedim geçtiğimiz yıllarda. Ama daha uzun yolları istemeye başladı bünye ister istemez. Çeşitli motosiklet eğitimlerine de katılmışılığım var. Uzun yol kondisyonu konusunda kendime güvenirim, zira sporla aramı iyi tutmaya çalışırım, bisikleti almamdaki bir sebep de ileriye yönelik kondisyon depolamaktır.
Şüphesiz motorculukta oldum demek öldüm demektir ve daha alacak çook yolum var bunun farkındayım, sanırım 30.000 kilometre civarı deneyimimde de büyük bir kaza yapmamış olmamı az çok bu farkındalığa borçluyum. Şartlar dahilinde umuyorum yapmak istediklerimi yapabilirim. Çalışma düzenim ve iş yoğunluğu nedeniyle epeyce bir süredir motosiklet forumlarından uzaktayım, o sebeple çokça aktif bir üye olamayabilirim. Kusuruma bakmayın şimdiden.
Tekrar selamlar ve ilginize teşekkürler.

herkese selamlar.kütahyalıyım,yılınbir bölümünü izmirde geçiririm.fotograf çekerim bolca. balık avcılıgı merakım var.heryerde gezerim
(çarşı,pazar,dag,dere,deniz,kır) şuanki amacım bir çekme karavan sahibi olmak.yalnızım,yalnız yaşıyorum.ama belki çocuklarımı misafir ederim diye 4 kişilik tercihim.sizlere bundan sonra her gezdigim yerden fotograflarla anlatımlar yapacagımı sanıyorum. bir scoter motorum var gezmedik yer bırakmam ,motosiklet ve fotograf makinası karakterimi yansıtan iki öge .üyesi oldugum bir kaç site var.umarım orada ki tecrübemle size aktarımlarda bulunabilecegim.hepinizi tanımak isterim. selam ve saygılarımla.saglık dilerim.

2010 ocak izmir 039.jpg

ertantt' Alıntı:
herkese selamlar.kütahyalıyım,yılınbir bölümünü izmirde geçiririm.fotograf çekerim bolca. balık avcılıgı merakım var.heryerde gezerim
(çarşı,pazar,dag,dere,deniz,kır) şuanki amacım bir çekme karavan sahibi olmak.yalnızım,yalnız yaşıyorum.ama belki çocuklarımı misafir ederim diye 4 kişilik tercihim.sizlere bundan sonra her gezdigim yerden fotograflarla anlatımlar yapacagımı sanıyorum. bir scoter motorum var gezmedik yer bırakmam ,motosiklet ve fotograf makinası karakterimi yansıtan iki öge .üyesi oldugum bir kaç site var.umarım orada ki tecrübemle size aktarımlarda bulunabilecegim.hepinizi tanımak isterim. selam ve saygılarımla.saglık dilerim.

selamlar. balık avı derken bende zıpkıncılıkla uğraşıyorum ama imkanım olmuyo.

Uğur ben...İstanbul zemininden ! Yeni katıldım aranıza...kalıcı olmak dileğiyle ...selamlar !

Tüm yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR