Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,029

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Yeni katılan arkadaşlara aramıza hoş geldiniz.
Sayın Hakan35 sizi karavan bölümüne bekliyoruz ;)
Kemal abi tabiri caizse biz zurnanın son deliğiyiz forumda çok değerli üstatlar varken siz bizim sayfayı örnek gösteriyorsunuz açıkcası mahcup oluyorum :-[

Etiketler

seyyah-34' Alıntı:
S.n hakan35 bey ve bütün yeni üyeler gezenbilir ailesine hoş geldiniz keyifli gezintiler diliyorum ,aradığınız her konu gireceğiniz bütün forumlarda mevcuttur.
mesela karavan bölümü için buyrun burayı inceleyeblirsiniz ,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29088.0

karavan hastalıkları ve şifaları bu linkte
Hastaliik konusunda cok haklisiniz teshis cok dogruda ilac isi biraz faydasiz
doktor ne alirsan al dedi sana faydasi sadece guzel bir camper olur.

Butun arkadaslarimiz hepiniz hos geldiniz,safalar getirdiniz.Gecmis ramazan bayraminizda kutlu olsun.....................saygilarimla
Zeki......

toraman25 zeki bey hoş geldiniz nasıl nette gezerken kalacak yer(kamp) yerine gezenbilirimi buldunuz :D ne güzel yer bulmuşsunuz böyle burada hiç ücret ödemeden dilediğiniz kadar kalabilirisiniz kampımız ve kapımız bütün üyelere ve üye adaylarına açıktır . yatın , kalkın , gezin ve yazın, ki bizimde haberimiz olsun. ;)
kolay gelsin.
saygılar.

Merhaba!
Ben suudi arabistandan ismail. Harita teknikeriyim 28 yasindayim. Otomobili hor kullandigim icin arazi araca almak istiyorum. Arac ararken sizinle tanistim. Icten insanlarsiniz vessalam.
Otomobili nasil hor kullandim icimdeki daga bayira cikma isteginin karsisinda duramiyor otomobil ile daglara cikiyordum.
Su anda aracim yok.
Allah var keder yok. Oda olur insaAllah aliriz bakalim. Bakalim ne nasip olacak.
Sevgiler ve dua ile.

Resimdeki benim en ufak kb'lik bu idi idare eder insaallah.
Kizildeniz, sabah gunes dogarken.

Kizildeniz31072009141.jpg

Hoşgeldiniz Sayın Ismqil ,
Umarım özendiğin aracı buradan alırsınız.
Ne istediğinizi tam belirtirseniz size ben de dahil
Tüm arakadaşlar her türlü yardımı yapacaktır.
Selamlar.

gezenbilir.com'a katılan hekese hoşgeldiniz diyorum bu sitede iyi vakit gecirmeniz dileğiyle... :smiley: ;)

Hosbulduk arkadaslar.
Nasil bir arac sorusuna sunu diyebilirimki Prado dizel almaya dusunuyorum. Pradonun da yeni kasasi cikti. Land cruiser 200e cok benzedi ama fiyati belli degil tabi suan. Ben arabistandayim burada vergi yok bu nedenle her sinifta ki araclarin fiyatlari yaklasik ayni olunca secim yapmak zor oluyo.
Umarim karar surecinde bana yardimci olursunuz.
Sevgiler.
Dua ile

Ismgil bey hoş geldiniz (ehlen ve sehlen )sorunuz beni aştığı için ilgili arkadaşların yardımcı olacağını düşünüyorum , beni mercedes , bmw veya lüx binek araçların kaportası ilgilendiyor birde 26 yıl öncesi benimde sizin gibi kızıldenizin kenarında öyle gün batımı izlemek zaman zaman dalmak renkgarenk envai çeşit balıklarla dans etmek ve sonra cidde yollarında 3 şeritti ama 4 şerit gibiydi o zaman yollar ve osmobilin el gazını ayarlayıpta ayaklarımı bağdaş kurarak ciddeye 75 km yol almak , bir an beni o anılarıma götürdünüz . orada 2 yılım geçti mesleğimi icra ettim orada.
ama anlayamadığım şey orada öyle 1993 yıllarında araç sorunu yoktu ne arasan ne istersen vardı ister çıkmacıda ister ikinci el ister yeni oradaki araç bolluğu veya çeşidi dünyada yok belki yoksa çok çeşit olduğundanmı seçemiyorsun :D ayrıca gezenblirde saudi arabistandan bir arkadaşımız olduğu için çok sevindim suriye ile sınırlar kalkıyor veya kalktı umarım arabistan ilede kalkar da türkiye görmediği araçları görür , bilmem bilirmisiniz cidde mercedesleri o yıllarda papatyanın yaprakları gibi dizmişlerdi vitrine daha o yıllrda dijital ti tuşları hepsi 1000 sel mercedeslerdi daha tc ye 190 mercedesler gelmemişti ben orada çıkmacıda üzerlerinde tavanlarında geziyordum kendimi kaptırdım bir an oysa burası tanışma yeri sizi diğer forumlarda da görmek isteriz daha gezeceğiniz o kadar çok sayfa varki bazen kaybolablirsiniz bile :D artık gezenblir saudi arabia ayağımızda oldu sanırım :D dualar müşterek a.e.

Hosbulduk (Ehlen)
Dediginiz gibi dogru cok cesit var.
Tahil Ambarina dusmus horoz gibi oluyor insan burda.
InsaAllah seceriz bir arac.
Arabistan dediginiz gibi arac cenneti.
Ben simdi gezenbilir de dalis yapiyorum. Bakalim nerde karsilasiriz. :smiley:)
Sevgiler.
Dua ile.

Merhaba aranıza Azerbaycan Bakü'den katılıyorum.Adım Hasan.İş seyahatleri dışında dağ bayır çok gezemesem de bir pajero sahibiyim (2007 V6-3000)Aracımın gerçek fotoları bilgisayarımda henüz yok,umarım yakında paylaşırım. İyi forumlar dilerim...

2007_mitsubishi_pajero_21.jpg

SELAM BEN VEDAT SİTEYİ ARAMA MOTORU İLE BULDUM.
VSTROM 650 VE DEFENDER SAHİBİYİM.
ADANALIYIM.
HERKESE SAYGILAR

merhabalar, yamaç paraşütü hakkında bilgi edinmek isterken sitenizle tanıştım.. iyi de oldu :smiley: harika bi site ... herkese selamlar

Selam arkadaşlar

Ben Zeki
Tavşanlı / KÜTAHYA

En az 4 teker olmak üzere her türlü araca ilgim var ama şuan için her hangi bir aracım yok :'( Siteyi googleden araç resimleri ararken buldum ve bir dahada çıkamadım ;D

Hepinize hayırlı günler dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR