Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,247,197

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,942 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,970

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

hepinize merhaba
ben ankaradan engin
arabamı aldım ve aranıza katıldım
takip ediyodum ama üye değildim
bundan sonra cok gorüslerim ve sorularım olucak......

Gezenbilir'de her türlü sorunuza yanıt bulabileceğiniz keyifli dostluklar kurarak aktiviteler gerçekleştirebileceğiniz bir ortamdasınız.
Maceraya hazır olun ;)

Merhaba , ben istanbuldan Berat Afşar , 17 yaşında lise son ingilizce öğrencisiyim . forumu offroadmarket sayesinde gördüm . Model araba ve teknelerle uğraşıyorum , F-350 high-lift' im var .
Yelkenciyim ve saksafon çalıyorum . Bu forum tam benlik ,treking ve off-road en sevdiğim sporlar arasında :smiley:

Sanırım mesajı atmam gereken yer burasıymış,

BolbuzJack' Alıntı:
Selamlar, Murat Çelebi ismim, 33 yaşındayım ve İstanbul'da oturuyorum. Otomotiv yedek parça sektöründeyim, Fiat-Renault-Peugeot ve Citroen ağırlıklı çalışıyorum. Yaklaşık 2 yıldır Honda HR-V kullanıyorum, kamp yapmaktan hoşlandığım için özellikle yazın işimi görüyor. En kısa sürede yanına gerçek anlamdan bir SUV almayı da planlıyorum.

murat hoş geldin. forumu takip ettikten sonra suv almaktan vaz geçip gerçek bir arazi aracı alacağına eminim. ;D ;D ;D

Arkadaşlar ben Ahmet 27 yaşındayım...
İstanbulda yaşıyorum.
Evliyim bana katlana bilen bir eşim ve 4 aylık bir kızım var. (onları çok seviyorum )
amatör olarak paraşütcülük yaptım.
Dalmayı çok istiyorum suana kadar yapamadım ama bir gün mutlaka dalıcam :smiley:
8 Senedir kurtarma ve itfaiyecilik yapıyorum.
7 senedir Bilgisayar donanım ve tamiriyle ugrasıyorum kendi firmam var. işlerden çok ama çok sıkıldım.
Cok şeker bir muzaffer abim var onun sayesinde karavana merak sardım :smiley: umarım hayırlı ugurlu olur :smiley:
Bütçem kısıtlı oldugundan bir minibüs alıp içini kendim döşemek istiyorum.
Tesadüfen Özdal abinin sitesini buldum cok güzel şeyler anlatmış inşallah yüzüme gözüme bulaştırmadan vede bütçemi sars madan (Maliye Bakanını kızdırmadan) bir şeyler yaparım...
Çok uzun yazdım kusuruma bakmayın ilk hevesya cok heyecanlıyım :smiley:
benim önümde iki altarnatif var bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
1. sadece kamp amaclı kullanacagım günlük yaşamda kullanmayacagım bir motokaravan yapmak bunun için ayıracagım max. bütçe 10.000 ytl düşündüğüm araçlar ( Peugeot J9 Panel Van , Isuzu midibüs) tarzı birşey düşünüyorum.
2. Günlük yaşamdada kullanacagımız bir araç bunun içinse en fazla 20.000 ytl ayıra bilirim.

Tekrar hepinize cok teşekkürederim...

Flash Over merhaba aramıza hoşgeldin. Heyecan dolu bir dünya, alternetif faaliyet mekanı gezenbilir ;) Yeni hayatında yolun açık olsun :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR