Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,496

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Arkadaşlar merhaba,
Benim adım Aydın Şanlı. İzmir Dokuz Eylül Tıp Fakültesinde Doçentim. 97 model grand cherokee lt sahibiyim. Sorunlarımı bu araca sahip arkadaşların değerli tecrübelerini sanayiye gitmeden önce paylaşarak halletmek istiyorum. Grand Cherokee diferansiyel sesi konusunda sanatkar bir ustaya ihtiyacım var.
Yardımlarınız için teşekkürler

Etiketler

muratkocas,
cngz,
coladido gezenbilire hoşgeldiniz ..... :smiley:

herkese canı gönülden merhabalar,
ben ilyas genç, 1965 istanbul doğumlu olup, istanbulda ikamet etmekteyim, uzak yol kaptanıyım
ancak son 10 senedir ayaklarım topraga basmakta. almayı düşündüğüm bir 2001 grand cherokee 3.1 td için arama motorlarını kurcalarken yolum buraya kadar düştü. maalesef bu araç hakkında pek iyi şeyler okumamakla birlikte bu süper ortama şimdilik sanal olarakta olsa bende katılmak istedim. umarım 1 kişilik boş yeriniz vardır :smiley:)
selamlar,
ilyas

İlyas Kaptan hoşgeldiniz,
Meslektaşız sizinle, ama ben hala denizdeyim. Bahsettiğiniz arabayla bir arkadaşımında kötü tecrübeleri olmuştu; 3 ay kadar dayanabildi. Şanzıman ve motor problemleri yaşamış ve bir türlü çözememişti. Yanılmıyorsam arızaları minimum masrafla halletmek istemiş ama olmamıştı, masrafı epey yüklü olunca arabayı değiştirip defender almıştı. Yine de arkadaşımın arabasında ki arızalar tüm cherokee 3.1'leri bağlar mı bilmem. Size fikir olabilmesi için söylemek istedim.
Foruma hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar dileğiyle

Merhaba
Benim adım Bülent .
Zorbey oğlumun adı, isteğini kıramayıp kullanıcı kodu olarak onun ismini yazdım.
Yoksa benim Malkoçoğlunun yareni, kiziroğlunun babası olmak gibi mülteci isteklerim olmadı. Şimdi bu ne perhiz diyeceksiniz. 3 günlük doğumhane önü etabında
9 değil 59 doğurduktan bir müddet sonra içimdeki bastırılmış duygularla nufus müdürlüğüne gidip oğlumun nufus kağıdını çıkarttırdım. Eve gelipte hanım sultanın bakayım
oğlumun nufusuna dedikten sonraki çığlığıyla kendime geldim. Kader bu masum sabiye ağlarını örmüş ve adı Zorbey olmuştu. ;D

Geleyim kendime 40 a bir basamak kalmış, şeker tansiyon yüzünden büyük uğraşlar sonucu sahip olduğu göbeği feda etmiş , kebaba veda etmiş , kışın memurdan hallice yazın 16 saat hammalca mesai yapan, avcı , doğa sever, Jeep hayranı , iyi bakar(Ayasofya'daki kedi gibi) , iyi atar, Muğla'da mukim kalbi dünya barışı için atan ... bir garip bencileyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. :D
Dogruyu söylemek gerekirse siteye ilgim Jeep sport hakkında bilgi edinmek ( XJ dendiğini burada öğrendim mesala) amacıyla başladı. Resimleri ve linkeri ve ekli dosyaları ziyaretçi olarak açamamak beni tarifsiz acılara sürükledi :smiley: . Baba oğul büyük cebelleşmeler sonunda (Yönetici Arkadaşlar bilir.) üye olmayı başardık. Amacım bilgi sahibi olmak ve sizlerin sayesinde gidemediğim yerlere gitmek, göremediklerimi görmek. Zaman içinde fotoğraflarımla bende siteye katkıda bulunmaya çalışacağım. Saygılar

selam
Bağkur mütekadi (emeklisi),kimya mühendisiyim,2003 beri lc prado kullanıyorum,2001model denizciyim,2005 yılından beri pazar günleri yürüyüş grubumla yürüyüşlere çıkıyorum,bu arada hala çalışıyorum,İzmir de yaşamaktayım.grubunuzla gezgin korsan sayesinde haberim oldu

Selamlar, Bir iki gün içinde defender sahibi olacağım... Toplamam gerekecek... Fikir sahibi olmak için, bilgi sahiplerinin yardımlarına ihtiyaç duyacağım... Antalya dayım, sanatla uğraşırım... Şimdiden teşekkürler...

scanti,
Zorbey,
Ahmet Semiz,
Korg,gezenbilire hoşgeldiniz ... :smiley:

Slm
Niktende belli olduğu gibi ismim Hakan soy ismim bilin bakalim ne :smiley: Fotoğrafçılık Belgesel ve Arkeoloji ile uğraşıyor olsamda Bilgisayar mühendisiyim :smiley: D300 makinam boy boy nurtopu gibi objektiflerim var bu siteyi nerden bulduğumu bilmiyorum bir gece ansızın ulu google rüyamda haber verdi bende bir çılgınlık yapıp üye oldum
güzel jipi olan arkadaşlarla muhabbet etmeye gelmişte olabilirim beni gezdirsinler tek dileğim ve istirhamım budur (çok yanlızım be site) istanbuldayım seyahat engelim yoktur prenzentabılım( allahıma çok şükür) takım çalışmasına yatkın diksiyonu düzgün ve dış görünüşüne önem veren, ayakta düşünme yeteneğine sahipimdir (bu ne ki) her türlü hava şartında çalışabilecek kadar sağlıklı,yoğun geçen bir günün ardından sizinle çay-kahve içecek bir ekip arkadaşıyımdır evde gerekirse sorunlarınızı çözer piskolojik problemlerinize derman olurum
moderatörlerle iyi geçinmek ne dirki adminlerin evine çelenk bile gönderebilirim hiç problem değil herkeze selamlar :D

Hakan kafana göre bir aileye hoşgeldin , bol eğlenceler........... ;D

selam arkadaslar, ben marmaristen mehmet. burada arkadaslar beni off road mehmet diye tanirlar. en buyuk defender !! ondan buyuk yok !! ))

Yeni katılan arkadaşlar gezenbilir ailesine hoş geldiniz Off-Road,Kamp ve Doğa ile iç içe olmak isteyen arkadaşlar aşşağıdaki linke baksınlar
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30497.0

tüm hoşgeldin diyerek sıcak karşılayan arkadaşlara teşekkürler. sinbad bilgilendirme için teşekkürler, gördüğüm kadarı ile forumda italyan motorlu 3.1 td sahipleri var bir hasbihal edelim bakalım ne olacak.bu arada ydo ile ilgi varmı ben 87 liyim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.