Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,247,878

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,942 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,970

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

queensland' Alıntı:
emircek ** Mercimek gibi bir şey oluyor bu da her halde ;D

ARAMIZA HOŞGELDİNİZ DOSTLAAARR... :smiley: ;) :D ;D 8)

hoşbulduk,

sıcak karşılama için teşekkürler..

5 yaşında bir oğlum var adı Emir tam bir offroad tutkunu.Kendisi ilk konuşmaya başladığı zamanlar örümceğe ömürcek diyordu, o zaman bu zaman edı emircek oldu..

Tanıtım mesajımda da belirmiştim ,'86 Model LJ 70 Toyota L.Cruiser im var.İsoff a üye değilim ama kulübe üye tadıdığım kişiler var, onlarla birlikte birkaç kez çamura girdik.Aracın performansını onlarlayken daha iyi anladığımı söyleyebilirim.Genellikle Ömerli ve şile ye gidiyoruz .En son gezimizi karşı yakada Sazlıdere Barajına yaptık.Forumu vakit buldukça izleyeceğimden şüpheniz olmasın.
Şimdilik benden bu kadar..

Merhabalar.

Site içeriğine kapıldım, ben de üye oldum. Yaş 32, şehir Ankara. Kamp, kısa mesafeli zor parkurlarda yürüyüş, motosiklet, basit ekipmanlı mağaracılık başlıca keyif aldığım faaliyetlerdir. Hayvanatla iyi geçinirim, avcılardan pek hoşlanmam. Ciple offroad hevesim vardı ama eşimin gayretleri sonucu şimdilik bu fikri erteledik. Mesleğim icabı patent, marka ve tasarım hususlarında soruları olanlara yardımcı olabilirim.

Sitede çok güzel bilgiler derlenmiş, ben de katkıda bulunmayı umuyorum. Dostlarımla geçmiş gezilerimize ait bir sitemiz var, adresini yazdım (Umarım sakıncası yoktur).

Selam ve sevgiler

Yavuz
(www.maceragezginleri.com)

Herkese Selam,

Formunuzu tesadüfen buldum. Bende de bir yandan kullanılan, bir yandan da restorasyonu devam eden bir CJ-7 var. Bu gidişle hiç bitmicek.

Kapsama alanım içersindeki gezilere katılmak isterim :smiley: ( Istanbul ve çevresi)
Bu 2. olduğu için, Jeep konusundaki bilgi birikimimide paylaşmaktan mutluluk duyarım.

Benim çocuğun ilk ve son halini aşağıda görebilirsiniz...
http://rides.webshots.com/photo/2395312620087379764hxXQFM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR