Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,540

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Hakan diyorum benden ufaksın mutlaka çünki benden fazla yok forumda . Samsun lafı geçti samsunda keskinler vardır bir bağlantı kurayım deimde.
Ben 15 günlük bir üyeyim .benden sonra gelen tüm arkadaşlar hoş geldi .
Erol

Etiketler

Adem kusura bakma aracının pilakasını geç farkettim selam

Saygılar abim..Evet Abi Bende O Keskinlerdenim..Samsun Çarşambalıyım Aslen:smiley:) Ondan Sormuştum Arkadaşa..

yeni arkadaşlar hoş geldiniz,
yalağuz kardeşim korkma ,kimse yalağuz kalmaz haburada çok kalabalıktır burası :smiley:

:smiley:merhaba yaşamayı ve dogayı seven iyi insanları ve dosluklara önem veren ellili yaşlarda birisiyim ve hoş bulduk

bu tanısma konusunda yenı konu ac gıbı bısey bulamadım :smiley: acılen bu ısı halledıp aranıza katılmak ıcın bos buldugum bu yere yazıyoruuuuumm:smiley:) ben de geldim:smiley:)) enduro motoruyla memleketını kesfetme tutkusuyla yasayan bi kardeşinizim... bu kamp ve doğada yasamak konusu oylesıne bı duruma geldi ki su an evde uyku tulumumla uyuyorum:smiley:)) ay cok heyecanlıyım hemen sohbetlere katılıyorumm ....emrah koşşş :p

şimal abive emrah abi gezenbilire hoş geldiniz bizler böyle abi kardeş olursak hiç birimize bişi olmaz!! : )

Merhaba arkadaşlar
Aslen Trabzonlu olup doğma büyüme Ankara'lıyım. 32 yaşındayım. Bu yaz trabzon ve karadeniz turu yaptım.Karadenizi gördükten sonra yayları ve güzellikleri artık bende sizlere katılmak istiyorum.(Trabzona en son 7 yaşındayken gitmiştim, hayal mayel hatırlıyordum).Üç kişilik bir çadırım, kamp malzemelrim ve doğaya aşık olan bir kişilik olarak sizlerle tanışmak ve etkinliklerinize katılmak istiyorum.Özellikle hafta sonları ve temmuz ağustos ayı komple boşum.
çok heyecanlım şimdi ha...
benide çağırın etkinliklere hefesim kursağımda kalmasın. Ne oluuuuuuurrrrr..

erturk77 abi hoş geldin seni tanıdığıma memnun oldum eğer arabanda varsa doğaya göre sizlerböyle katılımlarda bulunabilirsiniz umarım en yakın zamanda heyecan dolu günler beklersin : )

evet jetrabenkar abi samusnluyum ist nasip kısmet olursa azda olsa 1-2 gün gezmeyi istiyorum !

ceranus ankara gezilerini bekliyorum takipdeyim hergün etkinliklere bakmaktan başım döndü... En yakın etkinlik ne zaman heyecenla bekliyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR