Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,233,228

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

hulusiyapici,
eratech (Eren Balaban),
levo65 (Levent),

Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz, keyifli etkinlikler diliyorum :smiley:

Merhaba arkadaslar,
ismim Ertugrul ,meslegim mak.muh.Doga ve Doga sporlarini oldum olasi sevmisimdir ..bunda belkide Burdakilere benzer kimi aktiviteleri cok ilkel olarakda olsa zamaninda gunluk isler gibi yaptigimiz cocukluk donemimin bir Anadolu koyunde gecmis olmasi etkendir.
Su anda artik nerdeyse orta yas grubunuda gecmek uzere olmama ragmen yapmayi istedigim bircok seyi ne yazikki hala hayata geciremedim ..belki sayenizde bir kismini yasayabilirim diye dusunuyorum.Guzel bir dostluk havasi icinde birbirinizle yaptiginiz yardimlasma ve fikir alisverislerinizi de zevkle okuyorum...sizi ve site yoneticilerini kutlarim
Bu arada belkide bu sitenin bu kadar seviyeli ve hos olmasinin nedenlerinden birisi oldukca disiplinli admin & moderatorleri olmasidir .. bu yuzden hemen kara listeye girmemek icin
sizlere olacak olan bircok sorumu ilgili sayfalarda yazmaya calisacagim ... :smiley:
yardimlasmaniz ve yanitlariniz icin simdiden hepinize cok tesekkurler.

merhaba,,ben sıradan bir keyif insanıyım,,keyif aldığım seyler arasında da araba kullanmak geliyor.bu siteylede tanışmam bu sayede oldu.huma otonun off road gezisi nedeniyle girdim ve üye oldum..şilede keyifli bir sürüş yaptım,aracım discovery3..ama sitenin içeriğindeki pek çok konu benim keyif aldığım alanlar,,kayak ve bisiklet başta geliyor.. ben maalesef ki bilgisayar konusunda biraz acemiyim,yada ilgi alanıma girmiyor diyelim :smiley:) neyse işte şimdilik benden bu kadar..umarım başka etkinliklerden de haberim olur ve katılırım...

Füsun ,Off_Road (ertugrul) aramıza hoş geldiniz,
Etkinlikler ve duyurular bölümlerine ara ara göz atın, yapılacak aktiviteler buralarda duyruluyor..

Selamlar , ben can
gercekten cok faydalı ve guzel bir site hazırlamıssınız ellerinize saglık ...

Off_Road (Ertuğrul),
Füsun,
candekak (Can),

Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz, keyifli etkinlikler diliyorum :smiley:

Ben Emre, uçak mühendisiyim, otomobil tasarım sektorunde çalışmaktayım. Yamaçparaşütü, dağ bisikleti, kampçılık, snowboard ve yeni basladıgım yelken ile birlikte baslica hobilerimi sıralayabilirim. Butun doga sporlarına ilgi duymaktayım. Gezmek dunyayı tanımak en buyuk zevkimiz arkadasım aslı ile birlikte ve bunu da elimizden geldigince imkanlarımız yettigi surece ve kısa yollarını buldugumuz surece gerceklestirmeye calısıyoruz. yeni hedefimiz olan son 3-4 senedir en cok ihtiyacımız oldugu halde bir turlu sahip olamadıgımız 4x4 bir pick-up tarzı bir arac icin arastırma yaparken bu site ile tanıstım. ayrıntıları ilerleyen zamanda bol bol konusacagız. emegi gecenlere tesekkurler..

Merhaba arkadaşlar.Ben 37 yaşındayım. Veteriner hekimim .Bu nedenle bir bakıma doğayla iç içeyim.Off roada ve 4x4 lere müthiş ilgim var.Ancak bir organizasyonda yer almadım ve bir arazi aracım şu an için yok.Bu anlamdaki ilk ciddi adımım bu siteye üye olmak ve sizlerle tanışmak.Sanırım gerisi de çorap söküğü gibi gelir.Hepinize iyi gezmeler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri