Pathfinderonur
Ana Kamp
Merhabalar, “Hayat bir kitaptır ve gezip görmeyenler hep aynı sayfayı okur” St. Agustine diyerek kendimi sizlere tanıtmak isterim. 2008 yılında elime almış olduğum dijital fotoğraf makinem ile öyle iyi arkadaş olduk ki bana "hayat" adlı kitabın 40 sayfasını okuttu. Gezmek, fotoğraf çekmek ve gezdiğim yerlerde yemek yemek beni ben yapan şeyler. Tek hedefim, bir kaç hafta süren gezilerimin süresini bir kaç yıla çıkarmak ( şu ana kadarki en uzun gezim 8 hafta sürdü ) ve ömrümün geri kalan kısmını bir karavanda geçirmek.
İsmim Onur, takma adım da bir dönem sahibi olduğum Nissan Pathfinder dan gelmekte. 1972 Bursa doğumluyum. Üniversiteyi İzmir de okudum. Bursa da yaşamaktayım. Gezme ve fotoğraf üzerine sabaha kadar sohbet edebilirim. Tanıştığımıza memnun oldum.
İsmim Onur, takma adım da bir dönem sahibi olduğum Nissan Pathfinder dan gelmekte. 1972 Bursa doğumluyum. Üniversiteyi İzmir de okudum. Bursa da yaşamaktayım. Gezme ve fotoğraf üzerine sabaha kadar sohbet edebilirim. Tanıştığımıza memnun oldum.