Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba ben halit,
yeni emekli/karavan sahibiyim,,,
site harika; oluşturan ve destekleyenlere çok teşekkür,,,
tüm üyelere keyifli geziler ve etkinlikler,,,
Merhabalar, çoluk çombalağa karışmak bizi motosiklet tutkumuzdan koparınca, tek doğa gezimiz şehir parkı çimenleri oldu. Ne yaparım nasıl ederim derken bu site çıktı karşıma. Ahaa dedim tabi ya! gerekli bütçe hazırlıkları vs. tamam. İçimdeki endurocuyu dizginlememe gerek kalmadı artık. Az bekleyin bi tane defender alıp geliyorum bir kaç güne kadar =)
Mehabalar, Tuğba ben, Muğla’dan. Tam bir doğa tutkunuyum, çadır kampı favorim. Neredeyse her sorumda bu site önerilince artık ben de katılayım bu aileye dedim. Görüşmek dileğiyle..
selamlar,
ben ibrahim korkmaz tokatta yerel bir televizyon kanalında çalışmaktayım 35 yaşındayım samsun 19 mayıs üniversitesi donanım mühendisliği mezunuyum.
Aydın'daki doğa tutkunu arkadaşlar sayesinde hem off-road hemde doğa gezilerine katıldım. 5.7 L Tahoe aracımı sattım (arazide başarısızdı) şimdi offroad ve gezi yapabileceğim bir araç arıyorum. (kare kasa yada Grand vitara 2.5 V6) formdan inşallah güzel bilgiler alacağım.
Selamlar uzun bi aradan sonra cadir kamplaeini birakip bi karafan yapmaya karar verdik esim ile birlikde arastirmalar sonucu gezenbilire rastladim herkese selamlar
Herkese merhaba , Tokat tan yaziyorum kamuda calisiyorum evliyim dogayi gezmeyi seviyoruz esimle beraber , bu sayfaya rastgeldim , uygun bir arac onerisi arar iken arazi sartlari icin herkese iyi forumlar
Merhaba arkadaşlar ben Güngör aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Bir Kamu kurumundan emekli oldum artık boş zamanım çok Arazi araçları ile ilgileniyorum özellikle vitara ile inşallah bende sahip olurum herkeze iyi akşamlar diliyorum
Foruma yeni katıldım. Dün Google'dan karavan park alanlarını ararken tesadüfen buldum siteyi.(Bende karavan olduğundan değil ama en çok istediğim şeylerden biridir.) Biraz dolaşınca ne kadar işe yarar ve dolu bir içeriğe sahip olduğunu gördüm ve hemen kayıt oldum.
Bu ilk gönderimim.
İlgi alanlarım:
Doğa Sporları
Survival
Kampçılık
Trekking
DIY
vs...
İlgli alanlarımla ilgili çok kıymetli bilgiler bulacağımı düşünüyorum aranızda.
Belki bilen bi üye gelir diye soruyorum ben yeni üye olarak karavan mı yoksa 4x4 le mi hakkında kendi bildiklerimi ve sizin fikirlerinizi almak istiyorum konuyu hangi başlık altında ve nasıl açmam gerekiyor ?