dopamin
Ömer GENÇER
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Yeni gelen arkadaşlar cümleten hoşgeldiniz.
Yeni gelen arkadaşlar cümleten hoşgeldiniz.
teşekkürler halil bey öneriniz için.benim çekme karavan alma düşüncemdeki sebebi şöyle anlatayım.şuan rizede görev yapıyorum ama seneye yaza tayinimi bursaya alcam nasip olursa bursada boş bulduğum 2 gün ve üstü küçük tatil günleri için bursa etrafına geziler yapmak.bilmiyorum herşey bu kadar kolay değildir belkide..birde çekme karavanımı gittiğim yerde uygun biyere bırakıp arabamla çevreyi gezebilmek..işte bu sebeplerden ötürü çekme karavan düşünmekteyim..birde arabamdan vazgeçmek istemeyişimden olabilirhalilo11' Alıntı:hoş geldin derkan34 arkadaş dilediğin neyse olsun ama bence Motorkaravan gene biraz araştır
saygılar Halil
derkan34' Alıntı:teşekkürler halil bey öneriniz için.benim çekme karavan alma düşüncemdeki sebebi şöyle anlatayım.şuan rizede görev yapıyorum ama seneye yaza tayinimi bursaya alcam nasip olursa bursada boş bulduğum 2 gün ve üstü küçük tatil günleri için bursa etrafına geziler yapmak.bilmiyorum herşey bu kadar kolay değildir belkide..birde çekme karavanımı gittiğim yerde uygun biyere bırakıp arabamla çevreyi gezebilmek..işte bu sebeplerden ötürü çekme karavan düşünmekteyim..birde arabamdan vazgeçmek istemeyişimden olabilir
tekrar ilgilenize ve ilgilenip fikir alışverişinde bulunan herkese şimdiden çok teşekkür ederim..