Merhabalar, İsmim Necati Kızılay. İzmir Karşıyaka'dayım. Özel bir firmada teknik servis müdürü olarak çalışıyorum. Evli ve iki çocuk babasıyım. Yıllardır bir tekne hayalim vardı. Fakat bir türlü gerçekleştiremedim. Bundan 15 gün kadar önce evin balkonundan bakarken evin önünde duran bir çekme karavan ilişti gözümüze. Eşimle birlikte konuşurken, yılın sadece üç ayı sınırlı bir bölgede kullanabileceğimiz tekne hayalini , dört mevsim özgürce gezebileceğimiz bir karavana mı çevirsek diye düşündük. İnternetten biraz araştırma yapmaya karar verdim. Araştırdıkça ilgim ve bilgim daha da arttı. Çok kısa sürede çekme karavanın bizim için uygun olmadığına, Motokaravan fikrinin daha uygun olacağına karar verdik. Konu beni o kadar sardı ki son 15 gündür neredeyse bütün günümü internette karavan ve karavancılık hakkında araştırma yaparak geçiriyorum. Bu siteyi de karavanını almaya niyetlendiğim bir bey sayesinde buldum. Olarca kanaldan yaptığım araştırma sonucu kendim yapmaya karar verdim. Şu an araç arama aşamasındayım. 2007 sonrası 15m3 veya 17m3 Fiat,Citroen yada Peugeot arıyorum. Burada konu ile ilgili çok değerli bilgilere ve deneyimlere sahip kişiler var. Her türlü fikir ve yardıma açığım. Umarım en kısa zamanda aradığım aracı bulur ve KENDİ KARAVANINI YAPANLAR bölümüne terfi ederim.
Saygılarımla....