Merhaba ! Ben Hüseyin Bodrum’da yasıyorum. Sizler gibi arazi aracım yok malesef 8 metre yelkenlim var. Bu siteyi tesadüfen buldum ve konuşmalarınızı okuyunca çok samimi geldiniz. Bir 12 v buzdolabı bulamadım o konudada yardımcı olursanız sevinirim
Sorunuzun cevabı 960 sayfadaMerhaba ! Ben Hüseyin Bodrum’da yasıyorum. Sizler gibi arazi aracım yok malesef 8 metre yelkenlim var. Bu siteyi tesadüfen buldum ve konuşmalarınızı okuyunca çok samimi geldiniz. Bir 12 v buzdolabı bulamadım o konudada yardımcı olursanız sevinirim
Kaptan aramıza hoş geldin. Bende İzmirde yim.Merhaba, ben Eral Ak Kaptankartal nicki ile kayıtoldum. İzmirliyim. İnşallah sizlerle daha çok mesai yapacağım. selamlar.
Herkese merhaba; ben Kuddusi Bugüne kadar hep iş için gezdim. Artık ailemle beraber şöyle güzel bir karavan tatili zamanı geldi diyerek araştırmalara başladık.
İlk olarak kiralık bir karavanla kendimizi denemeyi düşünüyoruz ve arayışlarımız devam ediyor. Eğer cümbür cemaat memnun kalırsak ilk işimiz bir karavan almak. Tabiiki sizlerin engin tecrübe ve deneyimlerinden de faydalanarak.
Bendenizde naçizane elimden geldiği kadar ( motor, şanzıman yani kısaca araç üzerindeki bileşenlerle bayağı haşır neşirim. Yıllarca oto tamirciliği yaptığım doğrudur. )