Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, şimdilik Konya’da yaşıyorum. ailemle doğada yaşama hayalleri kuran biriyim..karavan, araba üstü çadır vb. araştırmaları içine girdim.gezenbilir’in değerli üyelerine teşekkür ederim. O kadar güzel paylaşımlar var ki sayenizde faydalanıyorum.
Merhaba ben Furkan,
Meslek: Y.Lisans Elektronik Müh. Öğrenci
İlgi alanı: Karavan, Yelken, Kamp(Çadır), Fotoğraf, Bisiklet Motosiklet Gezileri
Merhaba ben özgü akcan 34 yaşında istanbuldan aranıza katılmaktayım. Kamp tutkusu ezelden beri olan biriyim öncelerde yaz kampı yapardım fakat artık kış kampıma dönmüş bulunuyorum. Herkeze merhaba
merhaba arkadaşlar
kocaeli gebzeden yazıyorum adım Koray...
yeni aldığım frontera 3.2 otomatik aracımda bazı sorunlar yaşıyorum bilgi alışverişi ve yeni dostluklar için buradayım... herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum...
Selamlar,
Doğa ve doğa sporları adına neyi merak ettiysem arama motorları bu siteyi işaret etti.Doğa ve doğa sporları adına her bucağı ayrı güzel memleketimizi, tecrübeleri ile bir o kadar güzel aktaran; seviyenin hiçbir zaman düşmediği ve gözlemlediğim önce insan kavramından hiç uzaklaşmayan bu oluşuma üye olmam gerektiğini hissederek buradayım.
Hayatınızın hayallerinizi gerçekleştirdiğiniz günler ile devam etmesi ümidi ile sağlıcakla kalın.
Merhaba ben tuncay off roada olan ilgimden dolayı burdayım forumlar arasında en iyisi bu form gördüğüm kadarı ile hiç off road yapmadım girişimdede bulunmadım ama inşallh olacak )
Merhabalar öncelikle teşekür ediyorum bu forumu oluşturan arkadaşlara
Adım Cengiz
İstanbulda yaşıyorum ( Rizeliyim
Offroad , doga ve deniz sporlarıyla ve kismen fotografçılık la ilgileniyorum .
araç olarak 2011 Wrangler Rubicon ,2008 Toyota Fj cruıser , 1988 Defender sahibiyim. Nasıl bir tutku oldugunu Burdan anlıyabilirsiniz Tekrar dan teşekür ediyorum çok memnun oldum aranızda olmaktan
Merhabalar
İstanbul Avrupa yakasında ikamet etmekteyim
1 haftalık 98 tahoe Sport sahibiyim
Durum böyle olunca üye olmadan olunmuyor
Emeklerinize sağlık
Merhabalar,
Ben Erdem istanbulda yaşıyorum.
Doğa yı seviyorum, jip merakım var sizlerin değerli bilgilerine ihtiyacım olacak gözlemlediğim kadarı ile burası seviyeli bir forum o yüzden buradayım.
Şimdiden herkes e teşekkürler.