okuyarak buradan tabi. sonra malzeme temini, sonrası gelir zatenSelam ben rizede okuyan bir çinçinli sabah kalktım koca çantalarla kapımın onunde duran 2 kişi gördüm ve bana karadeniz turu yaptıklarını ve çadırda kaldıklarını söyledir kulağa hoş geldi evime davet edip onlara uzunca dinledim ve bu işi denemek istedim .
Gerekli tehcizatı temin ettim sizce nerden başlamalıyım ?
Nerden baslamaliyim derken rota olarak kast etmiştim hocam önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorumokuyarak buradan tabi. sonra malzeme temini, sonrası gelir zaten
SM-N920C cihazımdan Tapatalk
kullanılarak gönderildi
merhabalar,ismim şerif soydan,tekirdağ süleymanpaşa da yaşıyorum, bir tanıdığımızın tavsiyesi üzerine 1990 model mb 100 karavan aldım, ufak tefek eksikliklerini gidermeye çalışıyorum, trafik sigortası yaptıracağım, tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdilik güneş sigorta dan 2300 tl lik bir teklif aldım.
Abicim sen mezuniyetini hayat okulunda vermişsin duvara diploma asmasanda olur gönüllerimize bir imza çaktın bileDiscovery 2 hayalimi gerçekleştirmeye karar vermiştim araştırma yapıyordum siteyi gördüm ve üye oldum
ama ne yazıkki elimde olmayan hayat şartlarından dolayı hayalimi bir müddet askıya almak zorunda kaldım
52 yaşındayım belediyeden emekliyim hayatın getirdiği zorluklardan dolayı hep çalıştım ve hep hayallerimi erteledim
ne yazıkki hayailerimden biri olan Discovery 2 yi almak için maddi imkanımıda ayarlamıştım fakat hayat gene beni
hayalimden alı koydu ama vazgeçmiycem alacam bu Disco yu kahve hane kültürüm yok açık havada gezmeyi
evdeykende online oyun oynamayı seviyorum oyunlardaki nic imi yani ErzincanTR ismimi kaydolduğum her
sitede kulanırım sırası ile Knight online ve benzeri bir çok oyun oynadım şuan dada World of warcraft oynuyorum
dediğim gibi hayat hep hayallerimi erteletti bana bunların arasında okumak da var çok istememe rağmen
okuyamadım bu sebepten dolayı nokta virgül olayına girmeden yazılarımı yazıyorum kusuruma bakmayın
Herkesin hayallerine kavuşması ve vazgeçmemesi dileği ile herkese selam ve sevgilerim ile ErzincanTR