Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,219

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Slm ben erkan eşimle beraber bu sistemden erken yaşta kurtulmak için kolları sıvadık . bu savaşımızda bu siteden çok destek aldık ve almaya devam edeceğimizi umuyorum hepinize tekrardan hoşbulduk tekeriniz dönsün havanız aydınlık olsun...

Etiketler
Merhaba, Bende Erol GEÇGEL Giresunluyum,

İlk 4x4 maceram 2011 yılında 2008 model Ford Ranger ile başladı, Daha sonra 2016 yılında Nisan ayında 2012 Toyota Hilux alıp 2016 Aralık ayında satarak 0(sıfır) Isuzu D-max V-Cross aldım. Şu aralar garanti ile yükseltme konusunda kavga ediyor olsak da aracımdan çok memnunum.

Selam ben rizede okuyan bir çinçinli sabah kalktım koca çantalarla kapımın onunde duran 2 kişi gördüm ve bana karadeniz turu yaptıklarını ve çadırda kaldıklarını söyledir kulağa hoş geldi evime davet edip onlara uzunca dinledim ve bu işi denemek istedim .
Gerekli tehcizatı temin ettim sizce nerden başlamalıyım ?

Selam ben rizede okuyan bir çinçinli sabah kalktım koca çantalarla kapımın onunde duran 2 kişi gördüm ve bana karadeniz turu yaptıklarını ve çadırda kaldıklarını söyledir kulağa hoş geldi evime davet edip onlara uzunca dinledim ve bu işi denemek istedim .
Gerekli tehcizatı temin ettim sizce nerden başlamalıyım ?
okuyarak buradan tabi. sonra malzeme temini, sonrası gelir zaten :smiley:

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese selamlar ! İsmim Merthan Afyonkarahisar Dinar'da yaşıyorum yeni yeni çadır kurmaya başladık ve bu siteyi farkettim sizlerle tanışmak istedim :smiley:

merhabalar,ismim şerif soydan,tekirdağ süleymanpaşa da yaşıyorum, bir tanıdığımızın tavsiyesi üzerine 1990 model mb 100 karavan aldım, ufak tefek eksikliklerini gidermeye çalışıyorum, trafik sigortası yaptıracağım, tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdilik güneş sigorta dan 2300 tl lik bir teklif aldım.

merhabalar,ismim şerif soydan,tekirdağ süleymanpaşa da yaşıyorum, bir tanıdığımızın tavsiyesi üzerine 1990 model mb 100 karavan aldım, ufak tefek eksikliklerini gidermeye çalışıyorum, trafik sigortası yaptıracağım, tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdilik güneş sigorta dan 2300 tl lik bir teklif aldım.

Merhabalar.
Sigortacı arkadasım var Tekirdag da bir görüşün isterseniz.
Sinan GSM 0 (555) 377 79 33
Çorlu dan Fuat derseniz hatırlar.

Herkese hayırlı ramazanlar diyerek ben elazigdan Süleyman yıldırım bende deflender son zamanlarda ilgi ve merak duymaya başlarken bu siteye göz atmaya başlarken değerli yorumcular ve araç sahiplerinin bilgi birikimi ile ileride imkanlar doğrultusunda almayı düşündüğüm deflender hakkında sağlam ve net bilgileri paylaşan arkadaşlardan bilgi edinmek için bu siteye üye oldum burda bilgi veren bütün degeri arkadaşlara teşekkür ederim ve beni aranıza aldığınız için değerli yönetim grubundaki arkadaşlarada teşekkür ederim herkese saygılar sunuyorum hepinizden allah razı olsun

Discovery 2 hayalimi gerçekleştirmeye karar vermiştim araştırma yapıyordum siteyi gördüm ve üye oldum
ama ne yazıkki elimde olmayan hayat şartlarından dolayı hayalimi bir müddet askıya almak zorunda kaldım
52 yaşındayım belediyeden emekliyim hayatın getirdiği zorluklardan dolayı hep çalıştım ve hep hayallerimi erteledim
ne yazıkki hayailerimden biri olan Discovery 2 yi almak için maddi imkanımıda ayarlamıştım fakat hayat gene beni
hayalimden alı koydu ama vazgeçmiycem alacam bu Disco yu kahve hane kültürüm yok açık havada gezmeyi
evdeykende online oyun oynamayı seviyorum oyunlardaki nic imi yani ErzincanTR ismimi kaydolduğum her
sitede kulanırım sırası ile Knight online ve benzeri bir çok oyun oynadım şuan dada World of warcraft oynuyorum
dediğim gibi hayat hep hayallerimi erteletti bana bunların arasında okumak da var çok istememe rağmen
okuyamadım bu sebepten dolayı nokta virgül olayına girmeden yazılarımı yazıyorum kusuruma bakmayın

Herkesin hayallerine kavuşması ve vazgeçmemesi dileği ile herkese selam ve sevgilerim ile ErzincanTR

Selamlar herkese.. Ben Gökhan Marmaris'ten. Eski motorcu (kısa bir ara:smiley: ) gezmeyi doğayı seven, yeni hobisi offroad olan bir vatandaşım.. :smiley:

Discovery 2 hayalimi gerçekleştirmeye karar vermiştim araştırma yapıyordum siteyi gördüm ve üye oldum
ama ne yazıkki elimde olmayan hayat şartlarından dolayı hayalimi bir müddet askıya almak zorunda kaldım
52 yaşındayım belediyeden emekliyim hayatın getirdiği zorluklardan dolayı hep çalıştım ve hep hayallerimi erteledim
ne yazıkki hayailerimden biri olan Discovery 2 yi almak için maddi imkanımıda ayarlamıştım fakat hayat gene beni
hayalimden alı koydu ama vazgeçmiycem alacam bu Disco yu kahve hane kültürüm yok açık havada gezmeyi
evdeykende online oyun oynamayı seviyorum oyunlardaki nic imi yani ErzincanTR ismimi kaydolduğum her
sitede kulanırım sırası ile Knight online ve benzeri bir çok oyun oynadım şuan dada World of warcraft oynuyorum
dediğim gibi hayat hep hayallerimi erteletti bana bunların arasında okumak da var çok istememe rağmen
okuyamadım bu sebepten dolayı nokta virgül olayına girmeden yazılarımı yazıyorum kusuruma bakmayın

Herkesin hayallerine kavuşması ve vazgeçmemesi dileği ile herkese selam ve sevgilerim ile ErzincanTR
Abicim sen mezuniyetini hayat okulunda vermişsin duvara diploma asmasanda olur gönüllerimize bir imza çaktın bile

okan ertuna...mimar ım balıkesir deyim yaşım 51 yelkenli teknem ve motorlarım var..site de bu hobilerimle ilgili çok yazı olduğu için tercih ettim..bu arada karavan da çok niyetine girdiğim kampçılık ve dağcılık üni yıllarında yaptığım hobilerimdi...motor benim için tutku 12 yaşımdan beri dayımın java hogarına atlayıp sürdüğüm günden beri tutku..bu arada kursu şidetle tavsiye ederim alana kadar ölümsüz kurslar sonrasında ölümlü olduğumu anladım...en keyifli forumlar

Merhaba,
Samil ben. 974 sayfa entry görünce ağzım açık kaldı. Bu kadar insan gelip geçmiş buralardan maşallah demek ki ben biraz geç kalmışım. 1980 doğumluyum, evli ve iki çocuk sahibiyim. Bekarken hafta sonları alıp başımı dağlara, ormanlara gider, gece battaniyemi çekip bir ateş yakar yıldızların altında yatardım. Evlilik ve çocuklar münasebetiyle kamp hayatından uzak kaldım bir süre. Şimdi artık ufaklıklarla tekrar ateş başında bağdaş kurmaya niyetliyim. Çocuklarla birlikte kamp yapmaya niyetlenince haliyle biraz araştırma yapma ihtiyacı hissettim ve bu platformu buldum.
Koşarım ( Ultracı değilim ama maraton ve yarı maratonlara katılırım), Bisiklete binerim ( Yol bisikletine geçemedim, Commuter olarak her gün işe bisikletimle gider gelirim ), Uzun yıllar kampçılıktan uzak kalmış olsam da hayatı idame konusunda bir şeyler bilirim evelallah. Bir de yaradılanı severim yaradandan ötürü.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR