Merhaba ben Ethem, 47 yaşında, kamu' da çalışan, yeşili ve maviyi seven, gezentiyim. Antalya'da ikamet ediyorum, çok güzel paylaşımların olduğunu gördüm, fikirlerinizin ve tecrübelerinizden yararlanmaya geldim. Selamlar....
Herkese Merhaba!
Neredeyse hepiniz gibi ben de doğa aşığıyım. 77 Ankara doğumlu ve İstanbul'da yaşayan evli, mutlu, çocuksuz azınlıktanım. Eğitim sektöründe hizmet veren bir hukukçuyum.
Özellikle İstanbul çevresinde (Marmara) uzun yürüyüş ve güzel kamp hatıraları biriktirebileceğim asgari müştereklerde anlaşabileceğim doğa severlerle tanışmak dileği ile...
Mutlu günler...
Merhabalar , Mehmet ben Osmaniyeliyim . Öğretmenim . Çukurova da Osmaniye'den tutunda Mersin'e ve nigde'ye kadar olan bölgede mezun öğrencilerimden oluşan zirve yolcuları adlı bir grup ile amatör doğa yürüyüşleri ve zirve tırmanışları yapıyoruz. Yürüyüşlerde çektiğimiz videoları YouTube da zirve yolcuları kanalında paylaşıyoruz
Ben Ömer Ateş, makine mühendisiyim. Forumunuzu uzun süredir takip etmeme rağmen üye olmak bugüneymiş. İş alanım genel olarak inşaat odaklı ve genelde yurtdışında. Koç Üniversitesi ve Avusturya Lisesi mezunuyum. Şuan için işe ara verdim 1 yıl kadar ve IESEG School of Management Paris'te MSc International Business okuyorum. Doğa ile ilgili herşeyi seviyorum. Umarım sizlerden de çok şey öğrenebilirim ve aynı zamanda sizlere bildiklerimi paylaşabilirim.
Selamlar. Ben Çağdaş. Stajyer avukatım. Teardrop karavan modeli için araştırmalar yaparken sitenize rastladım. 5. aya kadar bir problem olmaz ise projemizi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Tabiki destekleriniz ile. Yarışmacı arkadaşlara başarılar
Merhaba;
Levent ben yakın zamanda bir Lada Niva sahibi oldum Niva hakkında bilgi edinmeye çalışırken forumla tanıştım. Çok da memnun oldum. Hala daha bilgi toplama ya çalışıyorum
Merhaba;
Levent ben yakın zamanda bir Lada Niva sahibi oldum Niva hakkında bilgi edinmeye çalışırken forumla tanıştım. Çok da memnun oldum. Hala daha bilgi toplama ya çalışıyorum
Merhaba;
Merhaba ;
Benim ismim Önder aranıza yeni katıldım. Yaklaşık bir senedir offroad ile ilgileniyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Dacia Duster araç kullanıyorum. Yük gemilerinde makine zabiti olarak çalışmaktayım...
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi