Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,267

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Merhaba ,bende kıbrısda 5 yıl okudum ancak kamp yapmak nasip olmadan mezun olduk döndük geri.İçimde ukte kalmışdı yakın zamanda kıbrısa tekrar ugramayı ve yarım kalan kamp hayalımı gerceklestirmek niyetındeyım. eger irtibat kurabılırsek yönlendirmelerinize ihtiyacım olabilir keza magosanın dısına pek cıkmayan bırı olarak kamp yerlerı hakkında bılgım malesef cok yok :smiley:
Merhaba :smiley:
Biz de bu sene çadır edindik, mayıs ortası ilk kampımızı yapmayı düşünüyoruz, giden arkadaşlardan öğrendiklerimize göre, deniz kenarı için Tatlısu- Kaplıca, tabiki muhteşem denizi ve ıssızlığı ile Karpaz ve Girne'de Lapta taraflarını önerdiler. Dağ kampı için ise Alevkayası olabilir. Tarihin yaklaşınca yazarsan daha detaylı yardımcı olabiliriz, bu arada biz de gitmiş oluruz hem kampa.
ama kıbrıs genel olarak güvenli ve sakin olduğundan hoşuna giden ilk yerde kamp yapmana kimsenin bir şey diyeceğini sanmam:smiley:

öte yandan sizin yurt içi kamp deneyimleriniz için kocaeliyi öneririm ve yardımcı olmaya çalısırım.keza marmara bölgesindeki güzel kamp alanları ve doga yuruyuslerıne sahip bir yer burası.
saygılar

Etiketler
o halde zaman planlamamı tam netlestırdıkden sonra size buradan ulaşacagım daha detaylı bilgi alışverişi yapmış oluruz. bilgilendirme için çok teşekkür ederim :smiley:

Merhaba. Kısa cümlelerle kendimi tanıtayım.
24 yaşındayım. Trekking, camping ve oryantring sporlarına meraklıyım. Ancak bu sporları yaz veya sonbahar aylarında yapıyorum. Kış aylarında snowboard sporuna merakım var. Off-Road ulusal veya mahalli yarışlarda da gönüllü destekçiyim diyelim çünkü ne olduğumu bende tam olarak bilmiyorum. Vezirköprü Off-Road Kulübündeki dostlarım sayesinde bu sporu takip ediyorum ve o takımı destekliyorum :smiley:. Buraya deneyimlediklerimi anlatmaya ve sizlerin deneyimledikleri şeyler hakkında bilgi alışverişi yapmaya geldim. Elbette etkinliklerinizi takip etmek ve onlara da katılmak isterim. Şimdilik bu kadar. Sevgiler.

selam ben mavi :=) elinden geldikçe gezmeye, kendini şehir dışına atmaya çalışan bir insanım. ankarada yaşıyorum. site süper hepinize teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Bende dağlara kaçmak için bir jeep aldım ve almadan önce araç hakkında araştırma yaparken site ile tanıştım. Jeep aldım şubat ayı gibi şimdide siteye üye olayım birşeyler öğreneyim birşeyler paylaşayım istedim.

ethem ben denizliden. :smiley:

Merhaba gezen bilir platformu Ben Serhat.Öğrenciliğimde kurduğum hayalleri bir bir gerçekleştirmeye başladım.Hayatım hep doğa ile iç içe oldu bu güne kadar.Bundan sonra da gelişerek ve değişerek devam etmesini istiyorum.Üniversiteden mezun olduktan sonra bir süre kendi mesleğim olan arkeolojiyi değişik ören yerlerinde devam ettirdim ama baktım olmayacak sektör değiştirip bir balık çiftliğinde profesyonel balık adam olarak çalışmaya başladım.
Dalış deniz doğa avcılık kampçılık yeni aracımla beraber hayatımda bana yeni bir ivme kazandırır umarım herkese selamlar

Arkadaşlar hoş geldim, İşletmeciyim. Bir Ford Transit yada Ducato alarak, kendi motokaravanımı yapmak istiyorum. Bu işi başaracağımı biliyorum. Herkese bol bol mutlu ve huzurlu geziler dilerim. Tekerlekleriniz neşeyle dönsün diyorum :smiley:

merhabalar ben ozge seyahat etmeyi dogayi yeni insanlar yeni kulturler tanimayi cok seviyorum ancak ironi su ki daha once hic yapmadim hep hayalimdi simdi gercek olacak sayenizde izmirden katiliyorum tesekkur ederim

merhaba;

Ben mesut arkadaşlar profesyonel oldugum bi spor branşı yok amatör olarak hayvan besiciliği,avcılık ve dağ bayır gezmeyle ilgileniyorum :smiley: 95 frontera 2.0 sportum var herkese iyi eğlenceler..

Merhaba, ismim Ömer . Artvinde yaşıyorum. Doğa ve Niva hastasıyım. Bilgi ve tecrübe paylaştıkça çoğalır o yüzden burdaki üyelerden öğreneceğim çok şey olacağını düşünüyorum. Hepinizi Saygı ve Sevgi ile selamlıyorum.

Herkese selamlar
Sakarya'da yaşıyorum ,bir hayalin peşine düşerek yürüyüş ve kamp ekipmanları topladım, rota bilgileri ararken de bu siteye denk geldim inşallah bu yaz trekking ve kampa doymaya planlıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR