Merheba herkese ben eren Doğa sporları vahşi yaşam ve off road hayranıyım siteyi oluşturan ve herkesi tek çatı Altın'da toplayan kişilere teşekkürü borç bilirim .saygılar
36 yaşındayım. Antalya'da yaşıyorum. 3D görsel sunum ve fotoğrafçılık yapıyorum.
Off-road da yeniyim. Scuba da 3 yıldız lisans sahibiyim. Araba kullanmayı ve gezmeyi, gezerek öğrenmeyi seviyorum. Hepsini birleştirince kendimi burada buldum.
Şuan bir arazi aracı alma aşamasındayım. Alır almaz yavaş yavaş off-road turlarına başlıyorum. Paylaşımlarınızla bana destek olacağınızı umuyorum.
''What's up hommies'' diyerek başlamak isterim ... Gezenbilir gibi güzel bir forumu keşfettiğim için çok mutluyum, ben mimarlık 1.sınıf öğrencisiyim ve İstanbul'da yaşıyorum. Benim olayım interrail. Haydi tanışalım...
Merhaba arkadaşlar, adım erman . Kocaeli/İzmit'ten katılıyorum aranıza. Daha önce kamp vb derken virüsün kanıma girdiğinden habersizmişim. Artık daha fazla dayanamayıp, ufak tefekte olsa çekme karavanımı alıp doğadanın keyfine bakmanın zamanı geldi dedim ve aranızdayım. Amacım , naçizane tecrübelerimi aktarıp, değerli tecrübelerinizden faydalanmaktır. herkese iyi geziler, iyi forumlar.
uzun arayışlardan sonra Güven abiyi buldum. şimdi sıra forumda sörf yapmaya geldi.
önce kafamda; yolda atıl halde buldugum kaiser 1966 jeep truck ı forumda paylaşıp neler yapılabileceği fikrini sizlerle paylaşmak istiyorum. Güven Abi saygılar.
Merhabalar.
Kağan ÖNER Takma isim kullanmaktan hoşlanmadığım için direk kendi adım ile bu ortama katıldım.
İzmir , Karşıyaka'da yaşıyorum.
Kampçılık Ve doğa sporları ilgi alanım.
Olta balıkçılığı ve Serbest Dalışla uğraşıyorum bu hobilerimi kampçılık ile birleştirmeye çalışıyorum.
şimdiki hedefim bir moto Karavan Sahibi olmak.
Makina mühendisiyim ve elimden çoğu iş gelir bunlara Kapasiteli CNC tezgahları kullanmakta dahil.
Ağaç işçiliği demir işçiliği Vs ... Tekniklise tabanlı olmam nedeni ile Atölyem oldukça iyidir.
Rahmetli Babamın Dediği gibi Elim anhtar tutar ..
Karavanımı kendim imalat etmek niyetindeyim Bu siteyide öyle buldum..
Zira harika insanların harika imalatlarını takip ediyorum ve teccubeleri not ediyorum..
Tüm Site Sakinlerine saygılarımı sunarım..
Adım Sait ve İstanbul'dan yazıyorum.Elli yaşını geçtim ve motokaravan konusunda daha ciddi olarak düşünmeye başladım.Aklımda birçok soru var ve ilgili bölümde cevap arayışı içersindeyim.