ben hüseyin yeni emekli uzman cavuş um çadır kurmayı seven kampcılardanım yıllarca tatillerim de eşim ve çocuklarıma sınırlı sürede cadır kamplarda konakladık artık karavan cı olmak doada istediğimiz yerlerde durmak konaklamak özgür olmak istiyoruz
moto kasravan alamayı düşünüyorum uygun bütceme hitabedecek ihtiyaçlarıma cevap vercek dagda bayırda ovada gölde denizde çölde beni hayatta tutabilecek bir karavana ihtiyacım var
Merhaba Arkadaşlar. Ben Tayfun, istanbulda yaşıyorum ve aslen Eskişehirliyim.
Binek aracımı sattıkdan sonra kendimi araç arayışı içersine soktum ve farkettim ki 1 ay 4 gündür Defender ilanlarına bakip sitenizde Ziyaretci olarak bilgi ve döküman arayışındaydım. Artık Üye olmanın zamanı geldi deyip aranıza katılmak istiyorum.
herkeze iyi günler diliyorum.
Binek aracımı sattıkdan sonra kendimi araç arayışı içersine soktum ve farkettim ki 1 ay 4 gündür Defender ilanlarına bakip sitenizde Ziyaretci olarak bilgi ve döküman arayışındaydım. Artık Üye olmanın zamanı geldi deyip aranıza katılmak istiyorum.
Selamlar arkadaşlar. Adınızı Off-road yapan arkadaşlarımdan duydum ama girmek nasip olmamıştı ta ki bugüne kadar. Sağolsun geçen hafta 2006 Suzuki Grand-Vitara 2.0 jlx-al aldım ve dakika bir gol bir hafta sonu beni yolda bıraktı. Büyük ihtimalle benden kaynaklı bir hata ama bu vesile ile sizinle tanışma fırsatım oldu. Siteden Dursun ustanın no'yu buldum aradım sağolsun yardımcı oldu. Adım Mustafa 34 yaşındayım. Doğa gezileri, dalış ve olta tutkunuyum.
Kus fotografciligi tutkum yuzunden binek aracimi defalarca camura, kuma ve suya sapladigim icin butceme uygun bir arazi araci arayisi icerisindeyim. Firsat buldukca yaptigim arastirmalar sonucunda burayi kesfettim.
Herkese selamlar ..
Bendeniz Doga .Trekking ile ilgileniyorum.Ekipman vs gibi konularda arastirma yaparken buraya denk geldim.Bilgi paylasimlari, yardimlasma olsun ister istemez dahil olmak konusunda cezbedici oldu.Umarim paylastigim bilgiler ve paylasacaginiz bilgilerle birbirimize bir seyler katabiliriz.
Merhabalar. İsmim Erdem. İstanbulda yaşıyorum. Yıllardır gönlümde artık yatalak olmuş defender sevdam ile ilgili yazılarını okuya okuya aranıza dahil olmak istedim. kabulünüz için teşekkürler.
Merhabalar. İsmim Erdem. İstanbulda yaşıyorum. Yıllardır gönlümde artık yatalak olmuş defender sevdam ile ilgili yazılarını okuya okuya aranıza dahil olmak istedim. kabulünüz için teşekkürler.