merhaba arkadaşlar adım kutay 24 yasındayım ankara da ikamet ediyorum dalgıçlık,boks,yüzme,su sporları gb sporlarla bazıları profesyonel bazılarını amatör olarak uğraşmaktayım.sitede ziyaretçi olarak dolaştığım süre içerisinde gayet hoş bir ortam kurulmuş inş ayak uydurabilirim şimdiden tanıştığıza memnün oldum
merhaba arkadaşlar adım kutay 24 yasındayım ankara da ikamet ediyorum dalgıçlık,boks,yüzme,su sporları gb sporlarla bazıları profesyonel bazılarını amatör olarak uğraşmaktayım.sitede ziyaretçi olarak dolaştığım süre içerisinde gayet hoş bir ortam kurulmuş inş ayak uydurabilirim şimdiden tanıştığıza memnün oldum
HERKESE MERHABA
İLK KEZ BÖYLE BİR FORUMA KATILIYORUM
93-98 YILLARI ARASINDA DAĞCILIK SPORU İLE UĞRAŞTIM 98 DEN BU YANA KAMPÇILIK VE TRAKİNK LE OYALANIYORUM
SON ZAMANLARDA OFF ROAD A MERAK SALDIM
BİR NİSSAN PATHFAİNDER 3.3 V6 ALMAYI PLANLIYORUM BUNUNLA İLGİLİ BAZI SORULARIM OLACAK.
adım erdem, yeni başladım kampçılığa. motorumla küçük bir kuzey ege turu yaptım. yapılacak turlara katılmayı düşünüyorum bilgilendirirseniz çok memnun olurum. teşekkürler.
Selam ben Serap, bu sabah arabamla işe giderken radyo sayesinde tanıştım sizlerle. 38 yaşında 2 çocuklu bir mak.mühendisiyim.Doğa, kültürel her türlü seyahate bayıldığım halde, bunu hayatında hiç yapamayan belki sizlerle hayat bulacağına inanan ve eşini de artık harekete geçirebileceğini umut eden biri olarak herkese selam diyorum.
merhabalar ben bursa dan mümin
motorculuk faaliyetlerinden sonra biraz da off road merakı sardı en yararlı bilgileri bu sitede bulduğum için üye olma ihtiyacı hissettim,
herkese selam
merhabalar ben bursa dan mümin
motorculuk faaliyetlerinden sonra biraz da off road merakı sardı en yararlı bilgileri bu sitede bulduğum için üye olma ihtiyacı hissettim,
herkese selam
Selam ben Serap, bu sabah arabamla işe giderken radyo sayesinde tanıştım sizlerle. 38 yaşında 2 çocuklu bir mak.mühendisiyim.Doğa, kültürel her türlü seyahate bayıldığım halde, bunu hayatında hiç yapamayan belki sizlerle hayat bulacağına inanan ve eşini de artık harekete geçirebileceğini umut eden biri olarak herkese selam diyorum.
selam ben ismail usta konyadan katılıyorum siteyi eskiden beri bilyordum fakat aktif bir internet kullanıcısı değildim son zamanlara kadar tam bir doğa tutkunuyum hobilerim offroad ve kampçılık aracım sürekli değişir çünkü benim mesleğim offroad araç modifikasyonu zamanla tanışırız inşallah.bu güzel sitenin yapımında emeği geçenlerin ellerine sağlık çok güzel olmuş .herkese saygılar
Merhaba ben Bülent
Konyalıyım Adana'da öğretmenim
Eşim , ben ve oğlum 4 duvar arasına sığamayan tam bir gezi ve doğa düşkünü insanlarız
2 yıl önce eşimle ani bir kararla kamp yapmaya karar verdik ve sıfır tecrübe ile Manavgat'tan başladık en son geçen yıl Kuşadası'na kadar geldik inşallah bu yıl kaldığımız yerden devam edeceğiz.