Merhaba arkadaşlar
Ben Adem Yıldırım
Aslen Antalyalı olmakla beraber işim nedeniyle Ispartada ikamet etmekteyim. Kamuda çalışıyorum. Gezmeyi, doğa yürüyüşlerini, macerayı seven birisiyim. Ancak kamu çalışanı olunca istediğim kadar tatil yapamıyorum maalesef. Gezenbilir sitesiyle yurtdışına arabayla çıkma konusunda internette bilgi ararken tanıştım.
herkese bol tatiller, iyi gezmeler
Hava mükemmel ötesi doğa dostları atın kendinizi doğaya ister karavanla ister motorla isterseniz yaya olarak ama muhakkak doğada olun huzurun tek adresi yeni katılan arkadaşlar hepinizede hoşgeldiniz diyorum.
Merhaba Gezenbilir doğa dostları,
Ben ve eşim 2008 yılından buyana, Adapazar yapımı alkovanlı karavanımızla geziyoruz,
Bazı karavancı arkadaşlarımızla, yollarda ve kamplarda karşılaşıyoruz.
İstanbul'da yaşıyor, emekli bir doğa dostuyum.
Aranızda olmaktan mutluyum, herkese sağlıklı bol geziler dilerim.
Merhaba Gezenbilir doğa dostları,
Ben ve eşim 2008 yılından buyana, Adapazar yapımı alkovanlı karavanımızla geziyoruz,
Bazı karavancı arkadaşlarımızla, yollarda ve kamplarda karşılaşıyoruz.
İstanbul'da yaşıyor, emekli bir doğa dostuyum.
Aranızda olmaktan mutluyum, herkese sağlıklı bol geziler dilerim.
Merhaba Arkadaşlar,
Ben Deniz ÖNDER, Şuanda Ankarada yaşamaktayım Öğrenciyim aynı zamanda perakende sektöründe çalışmaktayım zaman buldukça güzel ülkemizi gezip fotoğraflar çekiyorum. Bir Hayalim var oda kamp kurmak inşallah bu yaz onu gerçekleştireceğim. 8)
Doğa dostu, tabiat aşığı, KAŞİFLER'e SELAMLAR olsun, Ben Halil
Aranıza katılmaktan çok mutluyum. Güzelim ülkemin bakir doğasını, güzelliklerini keşfetmek, yaşamak ve yaşatmak uğruna bugünden itibaren olanak buldukça bu birliktelikle birlikte olmaktan mutlu olacağım.
merhabalar İzmir'de Yaşıyorum İsmim Kerem Mesleğim Satış Pazarlama Tekneleri Dalış Yapmayı Balık Tutmayı Ve Yeni Yerleri Keşfetmeyi Çok Seviyorum Şimdi'den Teşşekkür Ederim Herkese Merhaba'lar.
Doğa dostu, tabiat aşığı, KAŞİFLER'e SELAMLAR olsun, Ben Halil
Aranıza katılmaktan çok mutluyum. Güzelim ülkemin bakir doğasını, güzelliklerini keşfetmek, yaşamak ve yaşatmak uğruna bugünden itibaren olanak buldukça bu birliktelikle birlikte olmaktan mutlu olacağım.
Merhabalar, ismim Mehmet.
Bilgisayar mühendisiyim.
Şuan işimden dolayı Kayseride ikamet ediyorum.
Beşiktaşlıyım
Motosikletimle gezmeyi ve doğa gezilerini çok seviyorum.
Sade samimi ve yardımsever biriyim.
Aranıza hoş geldim
Merhabalar, ismim Mehmet.
Bilgisayar mühendisiyim.
Şuan işimden dolayı Kayseride ikamet ediyorum.
Beşiktaşlıyım
Motosikletimle gezmeyi ve doğa gezilerini çok seviyorum.
Sade samimi ve yardımsever biriyim.
Aranıza hoş geldim