KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba,
Site içerisinde yer alan konuların tümüyle ilgileniyor gibi yapmaktan çok sadece merak etmekteyim.
Galloper aracımı yeni satmış ve off-road yapamadan kaza yapmış biri olarak anlaşılcağı üzre jeepler ve çamurla ilintili merakım fazlaca.Velev ki site sayesinde bu merakları gidereceğimi umuyorum.
ilginç bir üye Hoşgeldiniz.. bu sitede aradıgınız her şeyi bulabiliyorsunuz.. öyle ki bazen takip ettiginiz forumu kaybedip sonra zınk diye buldugunuz bile oluyor..
tanışma kısmını yeni gördüm. Merhabalar adım Belgin,Bodrum da yaşıyorum. Maceraya hep zaafım oldu. Yapmak istediğim bir sürü şey var,kaya tırmanışı mesela,henüz bulamadığım ama bana geleceğine emin olduğum vitaramla çamurla boğuşmak mesela...
Not: Ayrıca bu siteye bayıldım,dün gece sabahladım,hem vitara arayarak hem burda bilgilenerek
iyi geceler arkadaşım,hoşgeldin, isminizi bilmediğim için arkadaşım diye hitap ediyorum biz bayanların yaş takıntısı var derler ama,erkeklerin daha çokmuş,çoğu belirtmemiş yaşını, saygısızlık yapmak istemem,kendimizden büyük olanlarada arkadaşım diye hitap etmek istememm,ondan demiştimmm, görüşmek üzereee
TEKLİ TÜFEK VEYA ÇİFTE İLE GİDİLİYORSA, HAYVANA KENDİ CİNSİNDEN TUZAK KURULMUYORSA, GEBE HATTA DİŞİ HAYVANA SIKILMIYORSA AV BİR SPORDUR... AMA DOĞAYA ÇIKIP, KARDEŞİM AV MEVSİMİ DEĞİLMİ İSTEDİĞİMİ YAPARIM, HAREKET EDEN HERŞEYE 7+1 OTOMATİĞİMİ KUSTURURUM, HAMİLE, ÜREME MEVSİMİ, DİŞİ, NESLİ TÜKENMİŞ TANIMAM SIKARIM DİYORSA BU AV DEĞİL SPOR HİÇ DEĞİL, TAM ANLAMIYLA "KATLİAM" DIR.. YAPANDA KATİLDİR... gerisi hikayedir benim için...
TEKLİ TÜFEK VEYA ÇİFTE İLE GİDİLİYORSA, HAYVANA KENDİ CİNSİNDEN TUZAK KURULMUYORSA, GEBE HATTA DİŞİ HAYVANA SIKILMIYORSA AV BİR SPORDUR... AMA DOĞAYA ÇIKIP, KARDEŞİM AV MEVSİMİ DEĞİLMİ İSTEDİĞİMİ YAPARIM, HAREKET EDEN HERŞEYE 7+1 OTOMATİĞİMİ KUSTURURUM, HAMİLE, ÜREME MEVSİMİ, DİŞİ, NESLİ TÜKENMİŞ TANIMAM SIKARIM DİYORSA BU AV DEĞİL SPOR HİÇ DEĞİL, TAM ANLAMIYLA "KATLİAM" DIR.. YAPANDA KATİLDİR... gerisi hikayedir benim için...
7+1 kusdurub bunu bir başka avcı görüyorda sessiz kalıyorsa jandarma yada oranın kuvvet amirliğine şikayet etmiyorsa göz yumuyorsa o avcı sanan kendini insan diyeyim o na göz yumanda o kadar sucludur ARKADAŞIM.