Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Herkese selamlar, ben Fatih Boran, aslen Kırıkkaleliyim şuan görevim gereği Hatayda ikamet ediyorum, mesleğimle alakalı bir konudaki merakımızı gidermek eksik bilgimiz varsa tamamlamak için pc başında gezinirken tesadüfen buldum bu siteyi, ama bir tesadüfün bir kaç günde bu kadar bağlılığa dönüşeceğini düşünmezdim, üyelik sürecinde yaşadığım sıkıntılardan dolayı 3 gündür misafir olarak ziyaret etmekteydim, saolsun site adminlerine yolladığım mail neticesinde üyelik işlemim halledildi. Buradaki bir çok konuya ilgim olmasına rağmen gerek yetiştiğimiz ortam olsun gerekse meslekteki engeller nedeliyle merak ilgiden öteye gitmedi. Buraya üye olmamdaki amacım bu yaştan sonra bişiler yapmak değil sadece benim yapamayıpta hayalimde kalan bir çok faliyetin 8 yaşındaki oğluma yaptıra bilmek onun zaten varolan merakını bir kat daha artırıp doğayla Profesyonel olarak ilgilenmesini istediğim içindir kim bilir belki birgün burdan okuyup gördüklerimiz bizdede bir dürtü oluşturur ve kendi çapımızda bişiler yaparız ama bu sitenin bana bir çok şey öğreteceğinden hiç şüpem yok. bu sitenin hazırlanmasında emeği geçenlere ve sitenin bu hale gelmesinde az çok demeden bilgilerini ve düşüncelerini paylaşan site yönetici ve üyelerine şükranlarımı sunarım hepiniz sağolun sağlıcakla kalın saygılarımla.