Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,080

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese selamlar...Adım Yıldıray İstanbulda yaşıyorum...Otomobil tutkunuyum...buda gezmeyi çok sevdiğimdem kaynaklanıyor...Trabzonluyum...umarım forumda iyi dakikalar geçiririm.

herkese bodrumdan bol güneşli selamlar. 1,2 aydır sitenizin takibindeyim. bir çok konuda çok ilginç bilgilere sahip oldum.herkese çok teşekkürler. eskiden beri defender sevdalısı olarak şimdiye kadar bu siteyi nasıl keşfedemedim şaşıyorum kendime. dedim ya defender sevdalısıyım ama bu sevdamı hep içimde yaşattım. ne zaman pc başına geçsem defender resimlerine bir göz atmadan kapattığım çok nadirdir. buradaki yazıları okudukça resimlere baktıkça içimdeki ben hep dütükleyip durdu benliğimi. en sonunda ciddi olarak defender sahibi olmak için kandırdım kendimi.şimdi ciddi anlamda arayış içindeyim.şimdi karar zamanı 90 mı 110 mu. bodrum dağları beni bekler.sürç-i lisan edersek şimdiden affola.

merhaba arkadaşlar siteye muğladan katıldım pazarlama sektöründe çalışıyorum yaşım 36 aracım range rover 1997 model ,yanına da bir defender koymaya çalışıyorum.
herkese selamlar.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz

Herkese selamlar, ben Fatih Boran, aslen Kırıkkaleliyim şuan görevim gereği Hatayda ikamet ediyorum, mesleğimle alakalı bir konudaki merakımızı gidermek eksik bilgimiz varsa tamamlamak için pc başında gezinirken tesadüfen buldum bu siteyi, ama bir tesadüfün bir kaç günde bu kadar bağlılığa dönüşeceğini düşünmezdim, üyelik sürecinde yaşadığım sıkıntılardan dolayı 3 gündür misafir olarak ziyaret etmekteydim, saolsun site adminlerine yolladığım mail neticesinde üyelik işlemim halledildi. Buradaki bir çok konuya ilgim olmasına rağmen gerek yetiştiğimiz ortam olsun gerekse meslekteki engeller nedeliyle merak ilgiden öteye gitmedi. Buraya üye olmamdaki amacım bu yaştan sonra bişiler yapmak değil sadece benim yapamayıpta hayalimde kalan bir çok faliyetin 8 yaşındaki oğluma yaptıra bilmek onun zaten varolan merakını bir kat daha artırıp doğayla Profesyonel olarak ilgilenmesini istediğim içindir kim bilir belki birgün burdan okuyup gördüklerimiz bizdede bir dürtü oluşturur ve kendi çapımızda bişiler yaparız ama bu sitenin bana bir çok şey öğreteceğinden hiç şüpem yok. bu sitenin hazırlanmasında emeği geçenlere ve sitenin bu hale gelmesinde az çok demeden bilgilerini ve düşüncelerini paylaşan site yönetici ve üyelerine şükranlarımı sunarım hepiniz sağolun sağlıcakla kalın saygılarımla.

slm arkadaşlar,ben aranıza konyadan katılıyorum,2.5 düz dizel defender sahibiyim,yaşadığım bölge zorlu doğal koşullara sahip o yüzden arazili araç ve kros motor kullanıyorum,babadan gelen bi hastalık babamdada cc5 var,elektrik teknisyeniyim ve bu bölgenin elk arza işlerine bakıyorum.Yaz kış yaylalara ve köylere elektriğin sürekliliğini sağlıyoruz ve zor şartlarda özellikle kışın bu iş maceraya dönüşüyor,şirkete ait L200 ve fort ranger kullanıyoruz.Ben defenderimi alalı 10 ay falan oldu çok memnunum özellikle araçta sürekli uğraşacak bişeyler buluyoruM. Bu siteyi bi kaç aydır takip ediyorum üye arkadaşların sıcaklığı araçlarla ilgili paylaşımlar çok güzel,böyle insanları bi araya getirdiği için siteyi kuran devam ettiren arkadaşlarada ayrıca teşekkür ediyorum.aracımla ilgili fotolarıda atarım en kısa zamanda,sizlerinki kadar güzel olmasada sonuçta defender canım :smiley:neyse sizlerin arasında olmak güzel çok güzel paylaşımlarımız olacak eminim sağlıcakla kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR