ben aydın nazillide öz ankara ekmek fırınının sahibiyim aynı zamanda offroad meraklısıyım 1 adet land rover aracım var bu taraflardaki etkinliklere katılmak istiyorum pc den anlamadıgım için bana cepden ulaşmanızı rica ederim cep: 5333620390
tşk.
Ben Münevver. Mersin 'de yaşıyorum. Anestezi Teknikeri'yim ayrıca Sağlık Bakanlığı'nın Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi'nde (UMKE) görev yapmaktayım.
Herkese selamlar.
Ömer abi bende çok istiyorum balık avına gitmeyi,gerçi av kelimesi doğada olmanın bahanesi yoksa yakalamayı ümit ettiğimiz 3-5 balık değil ama iş güç koşturmaca şu aralar fırsat vermiyor.
Fırsatı olupda balığa çıkacaklara rastgele.
Ömer abi bende çok istiyorum balık avına gitmeyi,gerçi av kelimesi doğada olmanın bahanesi yoksa yakalamayı ümit ettiğimiz 3-5 balık değil ama iş güç koşturmaca şu aralar fırsat vermiyor.
Fırsatı olupda balığa çıkacaklara rastgele.
Yusuf kardeşim inanki dostların bilmesinde sakınca yok oltanın tarifi şöyle nadiren bir ucunda bir balık genellikle diğer ucunda bir alık olan araç balık ikinci plan doğada olmak ve balık terapi gibidir dostlara tavsiye olunur
Merhaba, ( nadiren bir ucunda bir balık genellikle diğer ucunda bir alık )
bu cümleyi ilk ,Atilla Alpbaz- Arif özen beylerin " olta balıkçılığı " kitabını bana hediye eden arkadaşım , bu cümlenin altını işaret kalemiyle kalınca çizip vermişti ;D. ( ama )
uzun zamandır hobim olan bu tutkumdan çok memnunum .Tavsiyeniz çok yerinde
Ben Münevver. Mersin 'de yaşıyorum. Anestezi Teknikeri'yim ayrıca Sağlık Bakanlığı'nın Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi'nde (UMKE) görev yapmaktayım.
Herkese selamlar.