merhaba arkadaşlar.. forumu yollarda jeep lerin üzerinde gördüm.. siteye girince çok amaçlı bir site olduğunu farkettim benim jeep im yok ama 99 model bir twingo m var fotoğrafçılığa merak saldım bu aralar nikond3100 makinam var. amatörden de amatör bir fotoğrafçı sayılırım... burada ki fotoğraf gezilerine katılıp sizin engin bilgilerinizden faydalanmak istiiyorum.
Merabalar ben Utku.Tekirdağda yaşıyorum ve 13 yaşındayım.Küçüklükten beri outdoor aktivitelere ilgi duyarım.Babam ava,balığa giderken hep benide yanında götürmüştür.Onunla beraber çok küçük yaşlarda doğayla tanıştım ve hala faaliyetlerde bulunuyorum. Herkese iyi günler
Merabalar ben Utku.Tekirdağda yaşıyorum ve 13 yaşındayım.Küçüklükten beri outdoor aktivitelere ilgi duyarım.Babam ava,balığa giderken hep benide yanında götürmüştür.Onunla beraber çok küçük yaşlarda doğayla tanıştım ve hala faaliyetlerde bulunuyorum. Herkese iyi günler
Balık, Doğa, Arazi dediniz ben dayanamaz oldum. Hava biraz bozuk ama yinede ben balığa gidiyorum arkadaşlar. Tatlı su kefali avına (Adana yöresinde ağzı büyük diye bilinir)