Yusuf..
Zirve
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Murat bey teşekkürler.
Levent abi hoşbulduk ;D
Murat bey teşekkürler.
Levent abi hoşbulduk ;D
18891938' Alıntı:Herkese selamlar..adım Harun..İnşaat mühendisiyim, fakat lojistik sektöründe çalışıyorum..Hayranı olduğum frontera hakkında bilgi toplamaya çalışırken sitenizi buldum..Kısmetse bugün-yarın aracımı alıcam gibi..Aldığımda, bitmek bilmeyen sorularımla başınızı ağrıtmayı planlıyorum ;D herkese iyi forumlar,iyi günler..
yaybek' Alıntı:Önder kardeş aramıza hoş geldin sen bilgilerini bizimle paylaş bizde lazım olan ürünleri senden alalım ;D herkes memnun kalsın nasıl ticaret ama,bizde haklıya hakkı verilir yok öyle beleş ;D başını çokca ağrıtacağız ona göre
dopamin' Alıntı:Yusuf hocam yeminle söylüyorum bu avatar resmin harikulade oldu sakın değiştirmeyesin
URESHİNAKİ' Alıntı:Arkadaşlar Merhaba,
Hayatım boyunca (52 sene) çalıştım.Hep yapacak acil işlerim oldu.Ailem bensiz tatile gider,çünkü benim işim vardır ve meşgulümdür.
Çok uzun yıllardan beri otomobil kullanıyorum.Şu anda da iyi diye bilinen bir "marka" otomobil kullanıyorum.
Amaaaaa...Geçenlerde bir şekilde Suzuki Vitara'ya bindim.
Hoşuma gitti.Amerika'dan kowboy şapkası almıştım ama giyememiştim.Hah dedim bu arabada giyerim.
İlk günden sizi soru yağmuruna tutmak istemiyorum ama,hayatımda ilk defa kendim için bir şey istiyorum.
Umarım bana da el atarsınız.
Sevgilerimle...
Hayatım boyunca (52 sene) çalıştım.Hep yapacak acil işlerim oldu.Ailem bensiz tatile gider,çünkü benim işim vardır ve meşgulümdür.
Çok uzun yıllardan beri otomobil kullanıyorum.Şu anda da iyi diye bilinen bir "marka" otomobil kullanıyorum.
Hoşuma gitti.Amerika'dan kowboy şapkası almıştım ama giyememiştim.Hah dedim bu arabada giyerim.
İlk günden sizi soru yağmuruna tutmak istemiyorum ama,hayatımda ilk defa kendim için bir şey istiyorum.
Sevgilerimle...
Sevgilerimle...
tak kovboy şapkanıURESHİNAKİ' Alıntı:Arkadaşlar Merhaba,
Sevgilerimle...
URESHİNAKİ' Alıntı:Sevgili @PatrolCat,@mertbirincioglu,@konderk,@dopamin ve @muratbilici....
Karşılamanızdan,yazdıklarınızdan çok memnun oldum.
Bana bu saatte pc açtırdınız yav,acaba cevap yazıldı mı diye merak ettim
Şimdiiii,öyle kuru,kuru hoşgeldin yok.
Vebal aldınız bak peşinen söyleyeyim.
Bari siz vebal almışken,ben de sayenizde bi Vitara alıvereyim
Sizden ricam bana yol göstermenizdir.
Her konuda...
Bütçem 18-20 gibi.
Bu bütçe ile kaç model alınır.
Hangi mecralarda aranır.
Satıcıya hangi konularda soru sorulur.
Ve benim aklıma gelmeyen bir ton dikkat edilmesi gereken şey...
Sevgi ve muhabbetlerimle saygılar sunarım beyler.