Merhaba arkadaşlar ben Adanadan Bilal Balık ve doğa gezileri tutkunuyum. Siteyi yakından takip ediyorum ama aktivitelere katılmak kısmet olmadı inşallah bundan sonra daha sık görüşürüz. Bir LR defenderim var sıldığım zaman şöyle dağlara doğru bir tırmanış yaparım sitres sıkıntı kalmaz. En son yapılan Bolu gezisini maalesef sadece tv den seyretmek zorunda kaldım. Bir dahaki gezilere katılmak dileği ile.
Ankara'dan Tüm Arkadaşlara Merhabalar Sevgiler,Saygılar.22 Yıllık Kampçı,Doğa Tutkunu olarak Aranıza Katılmış Bulunuyorum..Kamp yerleri şura bura derken bu siteyi keşfettim.Güzel bir site Arkadaşların ellerine sağlık ve bilgi alışverişi Bu siteyi tercih ettim..Yalnız kısa yolda Tanışma bölümünü bulamadım bilmem yanlışmı?buraya yazdım biraz zor oldu.Ana Sayfada Tanışma başlığı olursa iyi olur Kanaatindeyim..Ayrıca Sedat Açıl Beye Mesajı için Teşekkür ederim... Tekrar tüm Gezenbilir Ailesine Selamlar.Hoşça Kalın...
merhabalar ben alanyadan kerem.yaklaşık 4 ay önce 90 model land rover defender 110 aldım ve komple baştan aşağı toplattım.yakında aracımın fotoğraflarınıda ekleyeceğim.teşekkürler
Herkese merhaba,
Ben yılda 3-5 ayrı ülke geziyorum. 2011 de henüz bir yere gitmedim. Planımda farklı destinasyonlar var. Aslında sıradışı destinasyonlara hanım gezi arkadaşı arıyorum.