Kaan sabri bey aramıza hoş geldiniz karavanınız hayırlı olsun sizi karavan bölümüne davet ediyoruz karavanlar ile alakalı her türlü bilgiyi bulabilirsiniz.
Herkese selam ben İstanbul'dan Erhan. Eskişehir'liyim. İçimde bulunan, kendimi doğaya atma istediğini daha bilinçli yapabilmek adına aranıza katıldım. Saygılarımla.
Benim adım Ercan, yaşım 45.
Bu siteyi arama motorlarında buldum ve çok beğendim, birkaç gündür çeşitli konuları okuyup inceliyorum. Özellikle 10 yaşındaki oğlumun doğa ile kaynaşması için buradayım. Öncelikle turlar aracılığı ile daha sonrada belki de buradan tanışacağım arkadaşlar ile kampçılık yapmayı planlıyorum.
selam
doğayı doğallığı seven biriyim
elimden geldiğince şehirden uzaklaşmaya çalışırım
araç ararken foruma girdim ve okuduğum yazılar buraya üye olmama neden oldu
şimdilik bu kadar
herkeze merhaba
Selam . Ben Atilla İzzet Baysal Üniversitesinde öğrenciyim , sitede olduğu gibi bu işte de yeniyim . Her zaman başlamak istedim ama olmadı Boluya gelince başladık bir çok doğal güzelliğin bir kaç saatlik yürüyüş mesafesinde olması çok güzel .
İyi akşamlar arkadaşlar herkez hoş geldi doğru yerdesiniz MUSTA arkadaşım balon firmasının bilgileri ingilizce eğer siz daha detaylı bilgiler verirseniz çok memnun oluruz biraz anladığım kadarıyla kişi başı fiyatımı 175 euro nekadar süre kalıyor gökyüzünde bir tur kaç saat sürüyor birazda sanki pahalı geldi sanki bana