KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhaba ben durali eker ankarada yaşıyorum serbest mali müşavirlik yapıyorum.aklımda kendime bir t3 veya t4 alıp kamper'e dönüştürüp kendimi doğaya verme düşüncesi oluştu.faaliyetlerime başlayınca deneyimli arkadaşlardan yardımlar bekliyorum.saygılarımla.....
Gönderen: durali
Alıntı Ekle
merhaba ben durali eker ankarada yaşıyorum serbest mali müşavirlik yapıyorum.aklımda kendime bir t3 veya t4 alıp kamper'e dönüştürüp kendimi doğaya verme düşüncesi oluştu.faaliyetlerime başlayınca deneyimli arkadaşlardan yardımlar bekliyorum.saygılarımla
Merhaba meslektaşım.
Ben de Susurluk'ta o işi yapıyorum. Bir de şu sırt çantasını alıp doğa yürüyüşlerini denesen inan bana bağımlılık yapar. Size bir kaç link atayım.
merhaba arkadaslar benim isimim yener
bf goodrich.federal hercules ve ınsa turbo marka off road ve on road lastiklerinin yetkili satıcısıyım.araziyi ve araçlarla ilgilenmeyi çok seviyorum.lastiklerle ilgili sorucağınız sorular olursa veya ihtiyacınız olan marka ve ölçüler konusunda yardımcı olmaya çalısırım.