Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam, doğaya, yollara, dağlara tepelere, suların derinliklerine meraklıyız, izmirliyiz, makine teçhizat, araç gereç her zaman yola çıkmaya hazırdır hayırlısı....
selam, doğaya, yollara, dağlara tepelere, suların derinliklerine meraklıyız, izmirliyiz, makine teçhizat, araç gereç her zaman yola çıkmaya hazırdır hayırlısı....
selam arkadaşlar.arabalarla uğraşmayı seviyorum.biraz anlarım.son 3 yıldır doğa merakı başladı onun için land düşünüyorum yorumlarınıza ihtiyacım olacak saygılar
Selam rıdvan ben motor sporlarına ilgim üniversite yıllarımda başladı motor sporları klübündeydim hatta gözetmen olarak formula 1 de görev almıştım. Bu günlerdede bi off road merakı sardı beni..
Selamlar,
Ben Belkıs, Muğla'da şehir plancısı olarak çalışıyorum.
Doğa yürüyüşlerini çok seviyorum, umarım gezi etkinliklerine katılma imkanı bullurum.
Siteyi kuranları çok tebrik ediyorum)))))))
Selamlar,
Doğa yürüyüşlerini çok seviyorum, umarım gezi etkinliklerine katılma imkanı bullurum.
Selamlar,