i.güneş
Zirve
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
yamyam' Alıntı:selam ben metin sanayi dalgıçlığıyla uraşıyorum veeeeeee gezen bilirrrrrrr
cmax' Alıntı:Ben Nusret.Ankara'da 48 yaşında ve yeni emekliyim. Doblo aracımı kamp ekipmanları ile donatıp ülkemin güzelliklerini doyasıya yaşamak arzusundayım. Uzunca bir süre forumda siz değerli gezen arkadaşların tecrübelerini okudum, oldukça yararlı bilgiler edindim. Öncelikle gezenbilir forumu hazırlayanlar olmak üzere katkı veren her arkadaşa ayrı ayrı teşekkür ederim. Sağlıklı ve huzur dolu nice gezmeler.. Birgün biryerlerde karşılaşmak dileğiyle....
gamsiz' Alıntı:SELAM ARKADAŞLAR BEN İSTANBULDAN FUAT YAŞIM 44 ORTALAMA 20 SENEDİR DENİZ TUTKUNUYUM VE TEKNEM VAR TÜM TÜRKİYEYİ KARADAN DEFALARCA DOLAŞTIM İŞİM GEREĞİ AMA ARTIK EMEKLİLİK YAKLAŞTI EŞİMLE BİR KARAVAN YAPIP HER YERİ DOLAŞMAK İSTİYORUZ BENİDE ARANIZA ALDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER GÖRÜŞMEK ÜZERE
gamsiz' Alıntı:SELAM ARKADAŞLAR BEN İSTANBULDAN FUAT YAŞIM 44 ORTALAMA 20 SENEDİR DENİZ TUTKUNUYUM VE TEKNEM VAR TÜM TÜRKİYEYİ KARADAN DEFALARCA DOLAŞTIM İŞİM GEREĞİ AMA ARTIK EMEKLİLİK YAKLAŞTI EŞİMLE BİR KARAVAN YAPIP HER YERİ DOLAŞMAK İSTİYORUZ BENİDE ARANIZA ALDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER GÖRÜŞMEK ÜZERE