Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Sayın Akil bey , nasıl belli oluyor dersini çalışan , akıllı insan .tebrik ediyorum sizi .Bizde 15 yıl oluyor emekli olalı ;on yıldır da çocukları evlendirdik , hanımla yalnız vaziyette yaşadıkta, sadece yazlıkta çakılı kaldık ,hiç aklımıza gelmedi eminol bir karavan temin etmek .geçen yaz baltık gezisinde costa cruise la gezerkan gemi varnemundo ''Berline bağlı bir liman '',ya uğradı orada gördük dünya caravan cılar günü imiş meğer siz deyin beşbin ben deyim onbin laf gelişi; müthiş kalabalık bir caravan gurubuna rastlayınca eşimle bizim aklımız başımıza geldi .Hemen yurda dönüşte başladık biz nasıl karavan olmalı diye ararken ilanlara baktık aradığımızı bulamadık .Yaptırmaya kararverdik ve ben hemen sıfır bir mersedes sprinter aradım .Ama SÜRPRİZ birşekilde sıfır araba içinÖTV vergisi olduğunu SAÇMA BİRŞEY..öğrendik . Bunun üzerine beş yaşında bir sprinter kamyonet ,kasasını atıp şase olarak erba caravan firmasına verdik ama bunun da çabuk yapılamıyacağı söylenince sabırla yapılmasını bekledik ve bizim karavan şuanda mersedes servisinde önümüzdeki hafta zannederim 06 platakılırsa bu hırsla biz başlıyacağız gezmeye yurt içi ve yurtdışı seyahatler hakkında arştırmalar yapıyoruz .benim gördüğüm kadarı ile kafa dengi 5-6 arkadaş biraraya gelebilinirse ozaman çok güzel olacağını tahmin ediyorum .üyeliğiniz hayırlı olsun inşallah gezdiğimiz yerlerde karşılaşmak ümidi ile güzel günler dilerim..Nurettin Evciler